Avni Aker neden tam dolmadı?

Karşılaşmanın VIP tribünü hariç tüm biletler bir liradan satılmasına karşın taraftarlar Avni Aker’i tam anlamıyla doldurmadı. Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nun kapasitesinin 24 bin kişi almasına karşın maçı izlemeye 8-9 bin kişinin geldiği görüldü. Bu şu tar

Avni Aker neden tam dolmadı?

Karşılaşmanın VIP tribünü hariç tüm biletler bir liradan satılmasına karşın taraftarlar Avni Aker’i tam anlamıyla doldurmadı. Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nun kapasitesinin 24 bin kişi almasına karşın maçı izlemeye 8-9 bin kişinin geldiği görüldü. Bu şu tartışmayı da beraberinde getirdi. Bir iddiaya göre Avni Aker’e Trabzonspor yönetimine tepki amaçlı taraftarların gitmediği, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun siyasi tavır sergilemesi ve son günlerde ki söylemleri olarak gösterilirken diğer bir iddiaya göre şike soruşturmasında adalet sağlanmaması passolig uygulamasının getirdiği sorunlar olarak gösteriliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor