Avni Aker Cehennemi anılarda kaldı

Takvim Gazetesi’nin Trabzonspor yazarı Sabah Gazetesi Trabzon Bölge Temsilcisi Ulaş Özdemir, bugünkü yorumunda taraftara çattı. “Rota!” başlıklı yazısında Özdemir, “Kusura bakmayın ama "Avni Aker Cehennemi" söylemi de anılarda kaldı” dedi.İşte yazısının o

Avni Aker Cehennemi anılarda kaldı

Takvim Gazetesi’nin Trabzonspor yazarı Sabah Gazetesi Trabzon Bölge Temsilcisi Ulaş Özdemir, bugünkü yorumunda taraftara çattı. “Rota!” başlıklı yazısında Özdemir, “Kusura bakmayın ama "Avni Aker Cehennemi" söylemi de anılarda kaldı” dedi.

İşte yazısının o bölümü;

Taraftar... "Böyle taktik mi olur?

Hoca takımı böyle mi oynatır" tepkileriyle, "istifa" diye bağırıyorlar.

Trabzonspor 58. dakikaya kadar yokları oynadı. Ama o dakikadan sonra futbolcular maçı kurtarmak için çırpınıyor. Taraftar nerede?

Yokları oynadılar resmen. "Hoca yok" tezahüratı yapıyorsun! İyi de sende yoksun! En ufak pas hatasında "yuh" çekiyorsun. Kusura bakmayın ama "Avni Aker Cehennemi" söylemi de anılarda kaldı.

Trabzonspor, 80 milyonluk bir takım kurdu. Bu maliyetin karşılanabilmesinin yegâne yolu saha sonuçlarının iyi olmasından geçiyor.

Ya rotasyonu bırakın ya da rotanızı çizin artık! Teknik ekibe hatırlatalım

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler