Avcı ve ekibi Rizespor’u ziyaret etti

 Trabzonspor'un, UEFA Avrupa Ligi 2. Turu'nda Hollanda'nın PSV Eindhoven takımı ile oynayacağı maçı izlemek için Trabzon'a giden Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile yardımcıları Okan Buruk ve Tayfun Korkut erken saatlerde Rize'ye geçti.Bank Asy

Avcı ve ekibi Rizespor’u ziyaret etti

 

Trabzonspor'un, UEFA Avrupa Ligi 2. Turu'nda Hollanda'nın PSV Eindhoven takımı ile oynayacağı maçı izlemek için Trabzon'a giden Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile yardımcıları Okan Buruk ve Tayfun Korkut erken saatlerde Rize'ye geçti.

Bank Asya 1.Lig'de ekiplerinden Çaykur Rizespor Kulübünü ziyaret eden Milli Takım heyeti, Çaykur Rizespor yöneticilerince çiçeklerle karşılandı. Bir dönem Rizespor'da forma da giyen Abdullah Avcı ve ekibi, Rizeli yöneticiler Muharrem Kasap ve Mustafa Baltacı ile kahvaltı yaptı. Kahvaltıya Çaykur eski Genel Müdürü Ekrem Yüce de katıldı.

Avcı, Buruk ve Korkut daha sonra Çaykur Rizespor'un antrenmanını ziyaret ederek, takımı Kasımpaşa maçına cıkaracak olan antrenör Mehmet Ali Karaca'ya başarı dileklerinde bulundu. Bu arada teknik heyete Çaykur Rizespor'un formaları hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor