Avcı basının karşısına çıkacak

 BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki son antrenmana sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılan ve Macaristan'a götürülmeyecek olan Gökhan Gönül, sağ ayak bileğinde ağrıları bulunan Arda Turan, bel ağrısı olan Ömer Toprak ve sol kasığındaki ağrıları nedeniyle Vol

Avcı basının karşısına çıkacak

 

BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki son antrenmana sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılan ve Macaristan'a götürülmeyecek olan Gökhan Gönül, sağ ayak bileğinde ağrıları bulunan Arda Turan, bel ağrısı olan Ömer Toprak ve sol kasığındaki ağrıları nedeniyle Volkan Demirel katılmadı.
 
AVCI YARIN BASININ KARŞISINA GEÇECEK
 
 Bu arada A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile bir futbolcunun katılacağı basın toplantısı, yarın saat 18.15'te maçın oynanacağı Ferenc Puskas Stadı'nda düzenlenecek. Toplantının ardından saat 19.00'da başlayacak A Millilerin antrenmanının ilk 15 dakikası basına açık olacak.
 
Milliler, Macaristan maçının hazırlıklarını karşılaşma sabahı saat 11.30'da Ferencvaros Stadı'nda basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla tamamlayacak.
 
 FIFA 2014 Dünya Kupası grup elemelerindeki Macaristan - Türkiye karşılaşması, 16 Ekim Salı günü saat 20.30'da (TSİ 21.30) Ferenc Puskas Stadı'nda oynanacak. Karşılaşma Star TV'den naklen yayınlanacak.
 
Milli Takım, maçtan sonra İstanbul'a dönecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor