Avcı 'Araya voleybol ağımı gerelim'

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Trabzonspor mağlubiyetinden sonra yaptığı açıklamada hakem Bülent Yıldırım'a yüklendi.Avcı şunları söyledi: "Bugüne kadar oynadığımız oyun ve tarafar desteği anlamında en iyi takımlardan bir

Avcı 'Araya voleybol ağımı gerelim'

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Trabzonspor mağlubiyetinden sonra yaptığı açıklamada hakem Bülent Yıldırım'a yüklendi.

Avcı şunları söyledi: "Bugüne kadar oynadığımız oyun ve tarafar desteği anlamında en iyi takımlardan biriyle oynadık. Maç öncesinde soyunma odasında futbolcularımıza, sakın basit hatalar yapmayın dedik ama henüz 1. dakikada basit hatadan gol yedik. Daha sonra golü bulduk, ikinci yarıda dengeli bir futbol oldu. 70. dakikadan sonra verilen bir penaltı var. Hakemler hakkında bugüne kadar hiç konuşmadık. Ancak penaltı kararı Bülent Yıldırım'a hiç yakışmadı. Acaba aynı penaltı kararını bizim lehimize verebilir miydi! Biz en son penaltımızı 2008-2009 sezonunda yani 50 hafta önce attık. Penaltıdan sonra oyun tamamen koptu.

Az önce Şenol Hoca'nın açıklamalarını dinledim. Şenol Hoca bizim çok sert oynadığımızdan bahsetti, napalım yani araya voleybol ağımı koyalım, futbol bu, mücadele etmeyecek miyiz? Büyükşehir sert oynuyor dememeleri lazım, ben bu tür açıklamalara itiraz ediyorum. Tabii ki Trabzonspor'u tebrik ediyorum, umarım hedefledikleri yerlerde olurlar."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor