A.Tütünspor'dan A.Sebatspor'a ziyaret

 Tuylu, Akçaabat Sebatspor'un isminin bir marka olduğunu ve bu markanın hak ettiği yere çıkacağından emin olduğunu belirtti.Akçaabat Sebatspor'un geçmişi, tesisleri, üstlendiği misyon ve yetiştirdiği sporcuların bir marka olduğunu ifade eden Tuylu, ''Şu a

A.Tütünspor'dan A.Sebatspor'a ziyaret

 Tuylu, Akçaabat Sebatspor'un isminin bir marka olduğunu ve bu markanın hak ettiği yere çıkacağından emin olduğunu belirtti.

Akçaabat Sebatspor'un geçmişi, tesisleri, üstlendiği misyon ve yetiştirdiği sporcuların bir marka olduğunu ifade eden Tuylu, ''Şu an bulunduğu yer layık olduğu yer değildir. İnşallah sizin sayenizde yukarılara doğru çıkacaktır.

Her inişin bir çıkışı mutlaka vardır ve o zaman şimdidir. Bunu başaracağınızdan da eminiz'' dedi.

Akçaabat Sebatspor Kulübü Başkanı Erkan Kaynar, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Hasan Boz ve sporcuların yer aldığı ziyarette, Tuylu, sporcuları temsilen takım kaptanı Yahya'ya çiçek verdi.

    

 

 


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler