Atmacalar iyi bitirdi

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında sahasında Elazığspor'u 3-1 yenerek 42 puan toplayan Çaykur Rizespor'un kulüp başkanı Metin Kalkavan, "Zor bir sezonu geride bıraktık. Lige iyi başladık, kötü gittik ancak iyi bitirdik" dedi.Kalkavavan, gazetecilere ya

Atmacalar iyi bitirdi

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında sahasında Elazığspor'u 3-1 yenerek 42 puan toplayan Çaykur Rizespor'un kulüp başkanı Metin Kalkavan, "Zor bir sezonu geride bıraktık. Lige iyi başladık, kötü gittik ancak iyi bitirdik" dedi.

Kalkavavan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'in zor olduğunu, bundan sonra da zorlukların devam edeceğini söyledi.

Futbolda bazen görünmeyen şeylerin olduğunu ifade eden Kalkavan, "Bu sene biz bu ligde şampiyon olduk. 34 maç oynadık ve bir kırmızı kart görmedik. Sahada top oynayan bir takım vardı. Disiplinli, aynı zamanda rakibine saygılı ve hiç kimseye hakaret etmeyen bir takım. Bunlar gözden kaçıyor. Bunlar yüksek değerler. Vurarak, kırarak beş veya on puan fazla alabilirsiniz" dedi.

Rize'nin korkulan bir deplasman olmadığını ifade eden Kalkavan, "Takımlar Rize'ye keyifle geliyorlar, insan muamelesi görüyorlar" diye konuştu.

Fair-play konusunda bütün takımlarından önde olduklarını söyleyen Kalkavan, şöyle devam etti: "Bizim dışımızda kırmızı kart görmeden ligi bitiren takım olduğunu zannetmiyorum. Çok mesafe kat ettik. Çok sevilen bir takımız. Rakiplerimiz tarafından sevgi gören bir takımız. Bu çok önemli. Bunu yaratmak için çok efor sarf ettik. Bütün yönetim kurulu olarak yenilsek de sinirlerimize hakim olduk ve dilimizi tutarak herkese insanca, dostça ve sevgiyle karşılık verdik. Sonuçta lig bitti. Üç ay sonra tekrar başlayacak. İnsana insanca davranmak önemli. Değer vermek önemli."

Elazığspor maçına biletli yaklaşık 186 kişinin geldiğini ifade eden Kalkavan, "Maça gelen seyircilerimize teşekkür ediyoruz. Bu maçın hasılatını Soma'ya bağışlayacaktık ama ayıp olmasın diye Çaykur Rizespor camiası olarak Soma'ya 150-200 bin lira civarında bir bağış yapacağız. Bu maçın hasılatını bağışlasak bin lira etmez. Soma'ya yardım böyle olmamalıydı, üzüldük" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler