Atletlerimiz Milli Takım İçin

Türkiye Atletizm Federasyonunun 2012 yılı faaliyet programında yer alan Yıldız Milli Takım Seçmeleri Trabzon Söğütlü Atletizm sahasında  bugün başladı.Yarışmalara 1995-1996-1997-1998-1999 doğumlu sporcular katılıyor. Milli Takım seçmelerine Türkiye’nin çe

Atletlerimiz Milli Takım İçin

Türkiye Atletizm Federasyonunun 2012 yılı faaliyet programında yer alan Yıldız Milli Takım Seçmeleri Trabzon Söğütlü Atletizm sahasında  bugün başladı.

Yarışmalara 1995-1996-1997-1998-1999 doğumlu sporcular katılıyor. Milli Takım seçmelerine Türkiye’nin çeşitli illerinden 40 Erkek, 35 bayan  kulüp  228 erkek, 165 kız sporcu  katılıyor. Yarın sona erecek olan müsabakalar sonrasında belirlenecek yıldız milli takım aynı akşamdan itibaren Trabzon’da kampa alınacak.

Milli takımda, her branşta iki sporcu yarıştırılacaktır. Milli takım antrenörleri  nezaretinde müsabakalara katılan sporcularımız dereceye girebilmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiler.

 

Müsabakaları izlemek için Trabzon’a gelen Atletizm federasyonu Başkanı Mehmet Terzi yaptığı açıklamada  Trabzon atletizm için önemli bir şehir.Biz burayı pilot il olarak seçtik.

1.Karadeniz oyunları ile birlikte 2011 Avrupa Olimpik Gençlik festivalini bu tesiste yaptık. Hem alt yap hem de milli takım düzeyinde sporcular bu tesislerden yetişecektir.

430.20120403165931.jpg

Bunun için çalışmalarımız devam ediyor.Biz  yönetim kurulu ve MHK olarak bir hafta buradayız.Bir dizi ziyaretler yapacağız.Sayın Valimiz Dr Recep Kızılcık ile birlikte Trabzon belediye başkanı sayın Dr Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaret edeceğiz. Trabzon da var olan atletim sporunu üst seviyeler taşımanın gayreti içinde olacaklarını söyledi.

Terzi Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcıyı da ziyaret edeceklerini sözlerine ekledi. Terzi hafta sonu Trabzon da Belarus Ukrayna ve Türkiye’nin katılacağı Uluslar arası üçlü yarışma yapılacağını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler