Atletico Madrid'e Sevilla darbesi

İspanya Ligi'nde 21. hafta karşılaşmasında Atletico Madrid ile Sevilla karşı karşıya geldi. Vicente Calderon'da oynanan mücadele 0-0'lık beraberlikle sona erdi. Atletico Madrid, Sevila'ya karşı yüzde 70'e yüzde 30 topla oynamada üstünlük sağlarken, 20 şut

Atletico Madrid'e Sevilla darbesi

İspanya Ligi'nde 21. hafta karşılaşmasında Atletico Madrid ile Sevilla karşı karşıya geldi. Vicente Calderon'da oynanan mücadele 0-0'lık beraberlikle sona erdi.

Atletico Madrid, Sevila'ya karşı yüzde 70'e yüzde 30 topla oynamada üstünlük sağlarken, 20 şut çekti. Rakamsal ve oyun olarak Sevilla'dan dha iyi bir performans gösteren Atletico Madrid gol bulmayınca karşılaşma eşitlikle bitti.

Sevilla'da ilk sarı kartını 32. dakikada gören Vitolo Machin, 61. dakikada ikinci sarı kartla oyun dışında kaldı.

Son 4 lig maçını kazanan Atletico Madrid bu beraberliğin ardından puanını 48'e yükseltti. Ligde bu sezon deplasmanda galibiyet alamayan Sevilla ise puanını 33 yaptı.

İspanya Ligi'nde gelecek hafta Atletico Madrid, eski futbolcusu olan Arda Turan'ın formasını giydiği Barcelona'ya konuk olacak. Sevilla, Levante'yi ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor