Atasoy'un listesinde kimler var?

Metin Atasoy, önümüzdeki perşembe günü Trabzon’a gelerek adaylığını resmen açıklayacak.DURMUYORTrabzonspor başkan adaylarından Metin Atasoy, önümüzdeki perşembe günü Trabzon’a gelerek adaylığını resmen açıklayacak. Başarılı bir ekip kurarak delegelerin ka

Atasoy'un listesinde kimler var?

Metin Atasoy, önümüzdeki perşembe günü Trabzon’a gelerek adaylığını resmen açıklayacak.

DURMUYOR

Trabzonspor başkan adaylarından Metin Atasoy, önümüzdeki perşembe günü Trabzon’a gelerek adaylığını resmen açıklayacak. Başarılı bir ekip kurarak delegelerin karşısına çıkmaya hazırlanan Atasoy’un listesinde ASKF Başkanı Cahit Erdem, iş adamı Kemal Kılıç, Prof. Dr. Ali Akyüz ve LCW CEO’su Mustafa Gültepe, İbrahim Coşkuner, Mahmut Ören ve Münir Koçhan’ın bulunduğu öğrenildi.

HİZMET AŞKIYLA

Atasoy ile birlikte hareket eden Cahit Erdem, "Trabzonspor sevgisi bizim için her zaman her şeyin üstündedir. Bu doğrultuda harekete geçerek hizmet aşkıyla yola çıktık. Genel kurulda hak edenin yarışta ipi göğüslemesini temenni ediyoruz. Biz de Trabzonspor’u nasıl daha ileriye getirebiliriz onun hesabını yapıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor