Atasoy;"Damdan düşer gibi başkan olunmaz"

 Trabzonspor Başkan Adayı Metin Atasoy, Trabzonspor artık kişilerin inisiyatifine göre değil, kurumsal ilkeler ve ekip anlayışıyla yönetilmelidir ÇALIŞMALAR SÜRÜYORTrabzonspor’da olağan kongreye doğru yaklaşılırken başkan Metin Atasoy, seçim çalışmalarını

Atasoy;"Damdan düşer gibi başkan olunmaz"

 

Trabzonspor Başkan Adayı Metin Atasoy, Trabzonspor artık kişilerin inisiyatifine göre değil, kurumsal ilkeler ve ekip anlayışıyla yönetilmelidir
 
ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Trabzonspor’da olağan kongreye doğru yaklaşılırken başkan Metin Atasoy, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu doğrultuda Atasoy, dün Çaykara Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneği’ni daha sonra ise Trabzon Liselerinden yetişenler Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Delegeler tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanan Atasoy, bu iki dernekte de yine önemli açıklamalar yaptı.
 
ÖNCE CAMİAYI TANIYACAKSINIZ
Atasoy; “Trabzonspor Başkanlığı yoldan geçerken olunmaz. Trabzonspor artık kişilerin inisiyatifine göre değil, kurumsal ilkeler ve ekip anlayışıyla yönetilmelidir. Önce kendinize oy verebilme yeterliliğine sahip olacaksınız. Sonra bu kulüpte yöneticilik yapıp, camiayı tanıyacaksınız. Gerektiği kadar ilgili olacaksınız ki, yönetebilmek için bilgili olasınız. Damdan düşer gibi Trabzonspor’a başkan olunmaz. Buna zaten camia müsaade etmez” dedi. 
 
ASLA YALANIM OLMAZ
Atasoy,”Ben 25 yıldır bu işin içindeyim. Ekibimle birlikte ise 2-5 yıldır çalışma yapıyoruz. İlçeleri, köyleri geziyoruz. Benim tarzım bu. İnsanların kime oy vereceklerini bilmeleri lazım. Trabzon’da hemen hemen herkes beni herkes tanır. Benim asla yalanım olmaz. Çok iyi projeler hazırladık. Bunların birkaç tanesini pazartesi günü kamuoyuna açıklayacağım. Kalan projelerimizi de son günde paylaşacağım” dedi.
 
YABANCI ÇÖPLÜĞÜ
Trabzon’un bir futbol tarlası olduğunu belirten Atasoy, “Ama son senelerde bu kayboldu. Yabancı çöplüğüne döndük. Hak etmedikleri paraları alan yabancı futbolcular takımda oynamaya başladı ve ruh kayboldu. Kupadan önce o ruhun gelmesi lazım. Takımın en az 5 – 6 oyuncusu bu şehirden olmalı. Trabzonspor, kaybetse bile taraftarı tarafından alkışlanan ve sahiplenilen bir takım olmasına neden olur. Biz bunu yapacağız” diye konuştu..
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler