Atasoy TS başkanlığına yeniden aday olur mu?

Trabzonspor’da İbrahim Hacıosmanoğlu’nun başkan seçildiği kongrenin mahkeme tarafından iptal edilmesiyle gözler yeniden  seçimde aday olan isimlere çevrildi.Kongrede Trabzonspor Başkanlığına aday olan isimlerden Metin Atasoy kongrenin iptal edilmesine yön

Atasoy TS başkanlığına yeniden aday olur mu?

Trabzonspor’da İbrahim Hacıosmanoğlu’nun başkan seçildiği kongrenin mahkeme tarafından iptal edilmesiyle gözler yeniden  seçimde aday olan isimlere çevrildi.


Kongrede Trabzonspor Başkanlığına aday olan isimlerden Metin Atasoy kongrenin iptal edilmesine yönelik açıklamalarda bulundu.


Trabzonspor’a katkı verebilecek konumda olduğu her zaman bordo mavili takımın yanında olacağını vurgulayan Atasoy  yeniden aday olup olmama konusunu Haber61’e açıkladı.


Seçim kararının Trabzonspor’a hayırlı olmasını dileyen Atasoy  “Trabzonspor’a katkılı olabileceğim her zaman varım.  Benim her zaman söylediğim bir şey var o da şudur ; Ben herzaman adayım hiçbir zaman aday değilim. Benim aday olabilmem için benim Trabzonspor’a katkı vermem, ve Trabzonspor’un da buna ihtiyacı olması gerekir. Alınan karar henüz taze, adaylık konusunda daha ileriki günlerde daha net düşünceler oluşacaktır “
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor