Atasoy Şener'den özür diledi!

Başkan Adayı Metin Atasoy Türkiye kupasından dönerken hayatlarını kaybeden 2 taraftara rahmet ve aillelerine başsağlığı dileyerek ve Sadri Şener ve yönetimine teşekkür ederek başladı.Başkan adayı Metin Atasoy sözlerini şöyle sürdürdü; ''Trabzonspor bizim

Atasoy Şener'den özür diledi!

Başkan Adayı Metin Atasoy Türkiye kupasından dönerken hayatlarını kaybeden 2 taraftara rahmet ve aillelerine başsağlığı dileyerek ve Sadri Şener ve yönetimine teşekkür ederek başladı.

Başkan adayı Metin Atasoy sözlerini şöyle sürdürdü; ''Trabzonspor bizim için bir ego tatmin yeri değildir. Biz 30 senedir bu camianın içerisindeyiz. Her aktivitesinde bulunduk. Damdan düşer gibi başkan adayı olmadık. Trabzonspor bizim için bir yaşam şeklidir. Biz bu mecbuıriyetten zevk alıyoruz.

Arenalardan emek hırsızlığı yapanlara karşı Karadeniz'in hırçın ve inatçı çocukları Trabzonspor tarihini en iyi şekilde yazdılar. Bizim haksızlığa karşı dik duran bir ruhumuz var bu ruh silinmeyecek sindirilemeyecektir. Eğer bizi seçerseniz sizinle birlikte geniş bir çağ açıp Trabzonspor'u en iyi yerlere taşımak için çalışacağız. Ben ve ekibim geldiğimiz zaman asla tek başımıza hareket etmeyeceğiz. Tecrübe denen şey bakkalda satılmaz. Biz isyanı temsil eden bir kültürden geliyoruz.

Bu isyanımız herzaman devam edecektir. Kulübümüzü haksız rekabet ortamından kurtarıp onu her alanda rekabet edecek duruma getireceğiz. Bizim en büyük gücümüz birlik ve beraberliğimizdir. Bu beraberlikle her engelin üstesinden başarı ile geleceğiz. Trabzonspor'un geleceği trabzon'un amatörlerindedir. Ben ve ekibim buna inanıyoruz. Dün akşam 1 lige çıkan basketbol takımını tebrik ediyorum ve bundan sonra basketbol takımı küme düşmemek için değil şampiyonluk için oynayacaktır. Benim siyasi bir kimliğim yok. bu kulübe siyasetin girmemesi için uğraştık bundan sonra da bunun için mücadelemizi vereceğiz.''

KUPAMIZ ÇALINMADI

Metin Atasoy  Ben kupamıza çalınmış demiyorum çünkü çalınma gizli olur. Bizim kupamız fedarasyon, FİFA, UEFA, ve siyaset elbirliği ile göz göre göre alınmıştır. Biz kupanın gelmesi için bedeli ne olursa olsun sonuna kadar mücadele edeceğiz.

SADRİ ŞENER'DEN ÖZÜR DİLEDİ

Başkan Adayı Metin Atasoy daha önce bir toplantıda söylediği Sadri Şener'e Hakkımı Helal Etmiyorum sözleri için ''Daha önce haddimi aşarak sürçü lisan ederek Sadri Şener  için söylediğim sözlerden dolayı kendisinden özür diliyorum ve emeklerinden ve bize yaşattığı şampiyonluk için teşekkür ediyorum'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler