Atamayınca sıkıntı oluyor

Trabzonspor'un kendi sahasında Lazio'yla 3-3 berabere kaldığı maçın sonrasında ikinci golü kaydeden Polonyalı Adrian Mierzejewski, mücadeleyle ilgili açıklamalarda bulundu.İlk yarı iyi olduklarını belirten Adrian, ikinci yarıda yakaladıkları fırsatı değer

Atamayınca sıkıntı oluyor

Trabzonspor'un kendi sahasında Lazio'yla 3-3 berabere kaldığı maçın sonrasında ikinci golü kaydeden Polonyalı Adrian Mierzejewski, mücadeleyle ilgili açıklamalarda bulundu.

İlk yarı iyi olduklarını belirten Adrian, ikinci yarıda yakaladıkları fırsatı değerlendiremedikleri için sıkıntı yaşadıklarını ifade ederek, "3-3 berabere kaldık. 1 puan aldık. İlk yarı çok iyiydik, tempoyu çok yükselttik. Bu tip maçlarda yakaladığını atacaksınız. Biz de dördüncü golü atsaydık oyunu bitirebilirdik. Atamazsanız bugünli gibi sıkıntı yaşıyorsunuz. Lazio, Avrupa'da çok tecrübeli bir takım bugünde bunu gösterdi" yorumunda bulundu.

Adrian, grup mücadelesi ve attığı golle ilgili olarak ise, "Grup mücadelelerinde puan puandır. Kendi evimizde kaybetmedik. Legia maçınında kazanırsak gruptan çıkma şansızımı arttırabiliriz ve şu anda da lideriz. Maçtan önce herkes fırsatını bulursam şut çekmemi istedi ve iki şut çektim birisi gol oldu. umarım bundan sonra böyle devam eder." diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler