Ataman'dan çok önemli açıklama

Trabzonspor’un eski başkanlarından Ahmet Celal Ataman, camiaya çok anlamlı mesajlar verdi. Günün birlik günü olduğuna oyunlara gelinmemesi gerektiğine dikkat çeken Ataman, "Bugün her zamankinden daha fazla beraber olmaya ihtiyaç var. Zaten etrafta avuçlar

Ataman'dan çok önemli açıklama

Trabzonspor’un eski başkanlarından Ahmet Celal Ataman, camiaya çok anlamlı mesajlar verdi.

 

Günün birlik günü olduğuna oyunlara gelinmemesi gerektiğine dikkat çeken Ataman, "Bugün her zamankinden daha fazla beraber olmaya ihtiyaç var. Zaten etrafta avuçlarını sinsice oğuşturanlar var zevkle bizi izliyorlar. Hem yanımızda görünüyorlar, hem de şehrin, taraftarın yanlış yaptığını ısrarla, üstüne basarak vurgulayarak bizi birtakım açmazlara sürüklemek istiyorlar" dedi. 

 

Ataman, "Her zamankinden daha fazla birliğe ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bu çocukların hiçbirisine şu veya bu şekilde serzenişte bulunmamak lazım. Bu noktalara bizi bu teknik heyet ve kadro getirmiştir. Biz bu yarışa daha bir hafta evvelki yada iki hafta evvelki sonuçlarla başlamadıkki. Eşit koşullarda başladık ve bu noktalara kadar geldik. Şimdi tekrar 3-5 puan kaybıyla paniğe düşmenin bir anlamı yok. Biz yeniden o yükselişe geçebiliriz, çünkü bu kadro bu yükselişe geçebilecek kapasitede. Bizim bu tansiyonu düşürmemiz lazım. Futbolculara, teknik heyete, yönetime desteğin en hat safhada olması gereken bir zamandır diye düşünüyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor