Ataman: Trabzon maçı çok zor

Beşiktaş Milangaz Başantrenörü Ergin Ataman, Pazar günü oynayacakları Trabzonspor Basketbol maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Bir TV programında konuşan Ataman, "Önümüzdeki Trabzonspor maçı çok zor olcak. Çünkü Trabzonpor’un ligde kalması için mutlaka so

Ataman: Trabzon maçı çok zor

Beşiktaş Milangaz Başantrenörü Ergin Ataman, Pazar günü oynayacakları Trabzonspor Basketbol maçı öncesi açıklamalarda bulundu. 

Bir TV programında konuşan Ataman, "Önümüzdeki Trabzonspor maçı çok zor olcak. Çünkü Trabzonpor’un ligde kalması için mutlaka son 2 maçından birini kazanması gerekiyor. Biz ise Anadolu Efes’in alacağı bir yenilgi ile klasmanda 3. sıraya yükselebileceğiz. 

Bu da şampiyonluk yolunda bizim için çok önemli. Bu açıdan Trabzonspor maçına odaklanmış durumdayız. Play-off’ta bütün serilerin 0-0 ile başlaması çok iyi oldu.

Çünkü geçmiş senelerde bütün takımlar bir takım hesaplara giriyordu. Bence bu değişiklik çok iyi oldu. 

Futboldaki play-off sisteminin çok heyecan getirdiğini düşünmüyorum. Çünkü puan farkının  açılması ile Beşiktaş ve Trabzonspor’un tam olarak işin içinde olmaması heyecanı azalttı.

Son Beşiktaş-Galatasaray maçındaki olaylar gerçekten çok endişe verici. Herkes sahada oynanan futbola saygı duymak zorunda. Neticede bu bir spor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler