Atalay da PFDK'ya isyan etti!

TFF'nin Trabzonlu yöneticisi Erdal Atalay, Zokora'ya verilen 3 maç cezaya ilişkin konuştu.Atalay, "Zokora’ya PFDK tarafından verilen 3 maçlık ceza adil değil, kararı içime sindiremedim” dedi.Galatasaray maçında kırmızı kart gören ve TFF Profesyonel Disipl

Atalay da PFDK'ya isyan etti!

TFF'nin Trabzonlu yöneticisi Erdal Atalay, Zokora'ya verilen 3 maç cezaya ilişkin konuştu.

Atalay, "Zokora’ya PFDK tarafından verilen 3 maçlık ceza adil değil, kararı içime sindiremedim” dedi.

Galatasaray maçında kırmızı kart gören ve TFF Profesyonel Disiplin Kurulu tarafından 3 maç müsabakalardan men cezası ile cezalandıran Zokora için Trabzon’dan sert tepki gelirken, TFF’nin Trabzonlu yöneticisi Erdal Atalay’da kararın içine sinmediğini söyledi.

Aynı suçtan dışarı atılan Galatasaraylı Engin 2 Elmander ve Fenerbahçeli Alex birer maç ceza alırken Trabzonsporlu Zokora'ya 3 maç ceza verilmesi gözlerin PFDK’ya çevrilmesine neden oldu.

Başkan Sadri Şener ve teknik direktör Şenol Güneş karara çok sert tepki gösterirken, Trabzonsporlu taraftarlar bu sabahtan beri TFF Profesyonel disiplin kurulunu faks ve mail yağmuruna tutarak tepkilerini ortaya koydular.

Futbol Federasyonun Trabzonlu yöneticisi Erdal Atalay. PFDK tarafından Trabzonsporlu Zokora’ya verilen 3 maçlık cezayı içine sindiremediğini söyledi.

Atalay çok net konuşarak, "Karar adil değil, PFDK’nın aldığı bu karardan memnun değilim, Daha önceki alınan kararlarla çelişkili. Bunu içime sindiremedim”dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler