Atalay aday olacak mı?

Basın İlan kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay’a TFF’ye başkan adayı olması için baskı yapılmaya başlandı.Bir dönem Gençlik Spor Genel Müdürlüğü döneminde bulunan ve Trabzon’a yapılan trilyonlarca liralık yatırımda büyük pay sahibi olan hemşehrimiz Mehmet A

Atalay aday olacak mı?

Basın İlan kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay’a TFF’ye başkan adayı olması için baskı yapılmaya başlandı.

Bir dönem Gençlik Spor Genel Müdürlüğü döneminde bulunan ve Trabzon’a yapılan trilyonlarca liralık yatırımda büyük pay sahibi olan hemşehrimiz Mehmet Atalay’a TFF başkanlığına aday olması için kulüplerce baskı yapılmaya başlandı.

ADAYLIĞI DÜŞÜNÜYOR
TFF Eski Başkanı Mahmut Özgener’in yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından TFF başkanlığına adaylığını koyan ancak son anda seçime girmekten vazgeçen deneyimli bürokrat Mehmet Atalay’ın kulüplerden gelen talepler doğrultusunda yeniden aday olmayı düşündüğü gelen bilgiler arasında.

Geçirdiği asansör kazasının ardından tedavisi devam eden Basın ilan kurumu genel müdürü Mehmet Atalay’ın bu konudaki tavrını birkaç gün içinde netleştirip hareket planı çizmesi bekleniyor.

Kulüpler ile Gençlik Spor Genel müdürlüğü döneminde iyi iletişim kuran Atalay’a kulüplerin güven duyduğu gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor