Atal’a Yılın Spor Adamı Ödülü

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Trabzon’da yılın Spor Adamı olarak, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği döneminde, Trabzon amatör sporuna katkıları nedeniyle TFF ve Trabzonspor eski yöneticisi Süleyman Atal’a ödül verdi. İstanbul’da düz

Atal’a Yılın Spor Adamı Ödülü

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Trabzon’da yılın Spor Adamı olarak, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği döneminde, Trabzon amatör sporuna katkıları nedeniyle TFF ve Trabzonspor eski yöneticisi Süleyman Atal’a ödül verdi.

 

İstanbul’da düzenlenen, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, çok sayıda Milletvekili, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Bayhan, Federasyon Başkanları ve çok sayıda spor adamının katıldığı törende Atal’a ödülünü Bakan Suat Kılıç verdi.

 

Atal, törende yaptığı konuşmada bu ödüle layık görüldüğü için mutlu olduğunu ve bundan sonra da amatör faaliyetlere her ortamda katkısının devam edeceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor