Ata Aksu adaylıktan çekildi

Yıldırım Demirören'in TFF Başkanlığı'ndaki en ciddi rakibi olarak görülen Ata Aksu adaylıktan çekildi.Ata Aksu yaptığı açıklamada, "Yeni bir kaosa sebebiyet vermemek adına tek adayla seçime girmek en doğrusu. Beni destekleyenler de vardı. Onlarla da istiş

Ata Aksu adaylıktan çekildi

Yıldırım Demirören'in TFF Başkanlığı'ndaki en ciddi rakibi olarak görülen Ata Aksu adaylıktan çekildi.

Ata Aksu yaptığı açıklamada, "Yeni bir kaosa sebebiyet vermemek adına tek adayla seçime girmek en doğrusu. Beni destekleyenler de vardı. Onlarla da istişare ettim ve uygun gördüler. Zaten Demirören ile aramızda ilkesel duruş farkı yoktu. Demirören bana UEFA normlarını uygulayacağını söyledi. Aramızda da herhangi bir pazarlık olmadı. Başkanımız genç ve dinamik. Yolu açık olsun, başarılar diliyorum" dedi.

Adaylıktan çekilen Ata Aksu, Yıldırım Demirören'i destekleme kararı aldığını dile getirdi.

Yıldırım Demirören ise, "Ata Aksu'nun imza problemi yoktu. İsteğimiz tek aday çıkmasıydı. Bu konuda anlaştık. Hak eden takımımız Avrupa'ya gidecektir. Fenerbahçemiz dedim, yanlış anlaşıldı. Biz her takımı kucaklamalıyız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor