Aslan'dan şok sözler

ASLAN: ''HAYATIMDA BÖYLE BİR OLAYLA KARŞILAŞMADIM'' TFF Tahkim Kurulu'nun eski başkanlarından Türker Aslan ise uzun yıllar yöneticilik yapmış biri olarak şike olaylarıyla ilgili gelişmeler kadar futbolda olumsuz sonuçlar yaratan ve Türk futboluna çok büyü

Aslan'dan şok sözler

ASLAN: ''HAYATIMDA BÖYLE BİR OLAYLA KARŞILAŞMADIM''

 

TFF Tahkim Kurulu'nun eski başkanlarından Türker Aslan ise uzun yıllar yöneticilik yapmış biri olarak şike olaylarıyla ilgili gelişmeler kadar futbolda olumsuz sonuçlar yaratan ve Türk futboluna çok büyük zararlar veren bir olay yaşamadığını söyledi.

 

Aslan, 3 Temmuz'da başlayan kaosun halen sürdüğüne dikkat çekerek, ''Yeni gelen yönetimin de bu işin üstesinden geleceğine inanmıyorum. Tutumunu onaylamadığım Mehmet Ali Aydınlar'ın Türk futboluna 7-8 ay kaybettirmesinden sonra UEFA'nın tokadını üzülerek bekliyorum. 'Ceza vermeyelim, puan silmeyelim, nasihat edelim' gibi hayallerle Türk futbolu hiçbir yere varamaz. Aydınlar döneminde mevcut kurallar uygulansaydı bu sorun ortadan kalkmıştı'' diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler