ASKF'den Tonya ziyareti!

TFF Bölge müdürü Hasan Gençoğlu, Futbol il Temsilcisi Zeki Kurt, Hentbol İl Temsilcisi İskender Ayvaz ve ASKF Yönetimi, Tonya Kaymakamı Halit Mengi,  belediye başkanı Osman Beşel Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürlüğüne atanan Abdullah Malkoçoğlu’nu makamında

ASKF'den Tonya ziyareti!
TFF Bölge müdürü Hasan Gençoğlu, Futbol il Temsilcisi Zeki Kurt, Hentbol İl Temsilcisi İskender Ayvaz ve ASKF Yönetimi, Tonya Kaymakamı Halit Mengi,  belediye başkanı Osman Beşel Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürlüğüne atanan Abdullah Malkoçoğlu’nu makamında ziyaret etti. Tonya kaymakamı Halit Mengi yapılan ziyarette özellikle salon sporlarına ne tür katkılarında bulunulabileceği konuşuldu.

Belediye başkanı Osman Beşel yaptığı konuşmada böyle geniş katılımlı spor adamlarını Tonya’da görmekten çok mutlu olduğunu belirterek ASKF başkanı Cahit Erdem’le uzun yıllar dost olduklarını spor adına Tonyaspor yönetiminde ve Tonyalılar derneğinde hizmet ederken sadece Tonya’nın geleceği için güzel şeyler yapmaya çalıştıklarını ifade etti. 

Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürlüğüne atanan Abdullah Malkoçoğlu’nu makamına giden ASKF yönetimi ve spor adamları hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 

ASKF Başkanı Cahit Erdem yaptığı konuşmada Trabzon’da ASKF Genel sekreteri, Tonyaspor başkanı, İl disiplin kurulu üyesi ve Halk oyunları Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi olan Abdullah Malkoçoğlu’nun Tonya’da spora çok emek verdiğini belirtti ve bilgi birikimi ile üstün ve özverili çalışmaları ile Tonya’ya spor adına çok katkı sağlayacağını söyledi ve başarılar diledi.

19999.jpg

963212.jpg

999999999.jpg

mmmmmmmmmmmm.jpg


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor