ASKF'de Ödül töreni!

Amatör Spor Haftası etkinlikleri ASKF ‘de yapılan ödül töreniyle sona erdi.   12-18 tarihleri arasında amatör spor haftasını Gençlik hizmetleri Spor il müdürlüğü ve ASKF coşkulu bir şekilde kutladı.     Bu şenliklerde hentbol, voleybol basketbol, veteranl

ASKF'de Ödül töreni!
Amatör Spor Haftası etkinlikleri ASKF ‘de yapılan ödül töreniyle sona erdi.
 
12-18 tarihleri arasında amatör spor haftasını Gençlik hizmetleri Spor il müdürlüğü ve ASKF coşkulu bir şekilde kutladı.  
 
Bu şenliklerde hentbol, voleybol basketbol, veteranlar futbol müsabakasının yanı sıra BEYSO Konferans salonunda Doç. Dr. Halit Suiçmez’in yönettiği “Amatör Spor ve Gönül İnsanları” konulu panel yapılarak Trabzon’da Avrupa ve dünyada derece yapan ferdi sporculara,   bu yıl başarıyı yakalayan Trabzonspor Medikal Park basketbol takımı ve İdmanocağı Voleybol takımına ödülleri verildi. 
 
Trabzonspor Eski Başkanı Ahmet Celal Ataman, Şampiyonluklara taşıyan Teknik Direktör Ahmet Suat Özyazıcı, Trabzon hakemliğinde bir marka olan ve halen süper lig gözlemciliği yapan Yusuf Yaylı, Sebatspor denilince ilk akla gelen isimlerden olan teknik direktör Ali kemal Özcan ve Değirmenderespor’u 3. lige çıkararak bugünkü 1461 Trabzon takımının kuruluş temellerini atan eski başkan Cemil Kaya’ya ödülleri ve sporculara sertifikaları ASKF lokalinde yapılan bir törenle verilmiştir. 
 
Ödül törenine Ortahisar Belediye başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzonspor divan Başkanı Ali Sürmen, siyasi partilerimizin il ve ilçe başkanlarımızın yanı sıra spor taban birlikleri ve temsilcileri katılarak yaptıkları konuşmalarda Trabzon’da Amatör sporun bir gönül işi olduğunu destek verilmesi durumunda gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarmanında en etkin unsur olduğunu belirtmişlerdir.
 
11111-001.jpg
 
999999-001.jpg
 
aaaaaaa.jpg
 
bbbbbbbbbbbbbbbbbb.jpg
 
cccc.jpg
 
ooooo.jpg
 
ttttt-001.jpg
 
yyy.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler