ASKF Trabzon'dan 'Beşirli' mesajı

 ASKF Trabzon Şubesi'nden açıklama yapıldı.Beşirlispor Kulübü Başkanının yaptığı açıklamalarla ilgili olarak bir yazılı açıklama yapan ASKF Trabzon Yönetim Kurulu şunları kaydetti: "Basında son günlerde Beşirlispor  kulübü başkanının ASKF hakkında haddini

ASKF Trabzon'dan 'Beşirli' mesajı

 

ASKF Trabzon Şubesi'nden açıklama yapıldı.

Beşirlispor Kulübü Başkanının yaptığı açıklamalarla ilgili olarak bir yazılı açıklama yapan ASKF Trabzon Yönetim Kurulu şunları kaydetti: "Basında son günlerde Beşirlispor  kulübü başkanının ASKF hakkında haddini aşan demeçlerine cevaptır.

Beşirlispor kulübü bügüne kadar Başkan ve yönetim kurulları ile daima camiamızda saygın bir yer almıştır.Bizlerde yönetim kurulu olarak daima spora katkı sağlayan bu caimalara destek olmayı ilke edinmişizdir.

ASKF olarak Beşirlispor’un kulüp açılış ve şampiyonluk gecelerinde daima  yanında olduk.

Bu camiada her platformda geçmişten bugüne kadar bizleri takdir etmiştir.

Camiaları temsil eden insanların kontrol  edemedikleri heyecanları değil,aklıselim düşünceleri  ile örnek olmaları türk sporuna katkı sağlayabilecekleri düşüncesindeyiz.Bugüne kadar  telefonlarla her türlü ilişkiyi kuranların bugün basın yolu ile mesaj göndermeleri manidardır.Kendi içindeki başkanlık yapmış değerleri  dahi hiçe sayıp istifasını isteyen genç arkadaşlarımızın basında çıkmak uğruna  yaptıkları amacını aşmıştır.

Unutulmamalıdırki  spora hizmeti bir yıllık değil yaşam boyu yapmayı ilke edinmeleri  gerekir.

Bir başarıya hiçbir zaman iki kez kupa verilmez.Kupa töreninde en genç başkan şilti almak talebinde bulunan ve  talebi uygun bulunmadığından dolayı bu feryadını  kamuoyunun takdirlerine  sunuyoruz.

Şilt almak  ise bir hizmetin kriteridir.

Şampiyonluklar sanal yaşanmaz.Arsin Bld.Başkanı Dr.Erdem Şen,Trb.Bld.Bşk.Yard.Ergin Aydın,şahsını  onurlandıran değerli davetlilerin huzurlarında verilen kupayı sanal olarak adlandırmak en azından bu değerlere saygısızlıktır.

Genç ve enerjik olmak uslubumuzu ve değerlerimizi  hiçe saymak  anlamına gelmez.Futbola en az 30 yıl hizmet  etmiş insanları ve kurumlarını yüceltmek değil de,basın yolu ile mesnetsiz eleştirmenin ne kadar doğru olduğunu  zaman gösterecektir.

Unutulmamalıdırki ASKF’ler kişilere değil  onların seçildikleri  genel  kurullara hesap verirler.

Arz  ederiz. ASKF Trabzon Yönetim Kurulu"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler