ASKF Futbol sahasının zemini değişiyor

 Futbol Fedarasyonu ASKF ‘nin müracatını değerlendirerek saha zemininin ödeneğini çıkarttı . Altyapısı ve ve halısı ile modern  bir hale kavuşacak olan bu sahada oynanılacak müsabakalar ile Yavuz Selim sahasının yükü azaltılacak.   ASKF Başkanı Cahit Erde

ASKF Futbol sahasının zemini değişiyor

 

Futbol Fedarasyonu ASKF ‘nin müracatını değerlendirerek saha zemininin ödeneğini çıkarttı . Altyapısı ve ve halısı ile modern  bir hale kavuşacak olan bu sahada oynanılacak müsabakalar ile Yavuz Selim sahasının yükü azaltılacak.
   
ASKF Başkanı Cahit Erdem Futbol İl Temsilcisi Zeki Kurt,  Başkan Yardımcısı ve Tesisler  sorumlusu Münür Koçhan Yaptıkları açıklamada , başta Gençlik ve Spor Genel  Müdürü Mehmet Baykan , Türkiye Futbol Fedarasyonu  Yöneim Kurulu üyesi Mustafa Beyazlı ve diğer yöneticilere katkılarından ötürü teşekkür ettiklerini ifade ederek , 3 yıldır bozuk zeminde sporcularımız  mücadele ettiler. Artık sağlıklı ortamda spor yapacaklardır, dediler. Ayrıca saha inşatının 15 mayısta  başlayacağını önümüzdeki sezona yetiştirmeye çelışacaklarını söylediler .
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor