ASKF Belediye makamında

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Trabzon Şube Başkanı Cahit Erdem ve Yönetim Kurulu üyeleri, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti.Trabzon Belediye Meclis üyesi ve Belediyespor Başkanı Nihat Demir'in de hazır bulunduğu

ASKF Belediye makamında

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Trabzon Şube Başkanı Cahit Erdem ve Yönetim Kurulu üyeleri, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti.
Trabzon Belediye Meclis üyesi ve Belediyespor Başkanı Nihat Demir'in de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Gümrükçüoğlu, ASKF Başkanı Cahit Erdem ve Yönetim Kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi.
Gümrükçüoğlu, amatör spora hizmetin bir gönül işi olduğuna belirterek, ''ASKF'da görev yapan arkadaşlarımız kendi mesailerinden, zamanlarından ve ailelerinde fedakarlık yaparak amatör sporlara katkı sağlıyorlar. Trabzon, sporunu daha ileriye taşımak için çok büyük gayret sarf ediyorlar. Belediye olarak biz de elimizden gelen desteği bundan önce olduğu gibi bundan sonra da vermeye gayret göstereceğiz'' diye konuştu.

askf.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor