Askeri konvoya yapılan saldırı kınandı!

 Trabzonspor, Bingöl-Muş karayolunda askeri konvoya yapılan terörist saldırıyı lanetledi. Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, "Bingöl-Muş Karayolu Kardeşler Köyü mevkisinde, seyir halindeki askeri konvoya teröristlerin saldırısı so

Askeri konvoya yapılan saldırı kınandı!

 

Trabzonspor, Bingöl-Muş karayolunda askeri konvoya yapılan terörist saldırıyı lanetledi.
 
Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, "Bingöl-Muş Karayolu Kardeşler Köyü mevkisinde, seyir halindeki askeri konvoya teröristlerin saldırısı sonucu ilk belirlemelere göre 4 askerimizin şehit olduğu, 48 askerimizin de yaralandığı haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Bu hain saldırıyı lanetliyoruz" ifadesine yer verildi.
 
Açıklamada, şehitlere rahmet, başta yakınları olmak üzere, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türk halkına baş sağlığı, yaralılara da acil şifalar dileğinde bulunuldu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler