Aşık, İbrahim Usta'yı istiyor

TS İştahları kabarttı:Trabzonspor’un yıllar sonra saha sonuçlarında yakaladığı istikrar ve Şenol Güneş ile gelen başarı iştahları kabarttı.Aralık ayında yapılacak olan Genel Kurul öncesi alttan alttan bir hareketlilik yaşanırken, daha düne kadar kulübün e

Aşık, İbrahim Usta'yı istiyor

TS İştahları kabarttı:

Trabzonspor’un yıllar sonra saha sonuçlarında yakaladığı istikrar ve Şenol Güneş ile gelen başarı iştahları kabarttı.

Aralık ayında yapılacak olan Genel Kurul öncesi alttan alttan bir hareketlilik yaşanırken, daha düne kadar kulübün ekonomik tablosunu beğenmeyenler ve “Bu kulübe bu borçla bırak başkanı yönetici bulunmaz” diyenler, yönetimlerde yer almak için kulis faaliyetlerine başladılar.

Başkan Sadri Şener’in Trabzonspor Başkanlığına yeniden aday olduğunu aylar önce açıklamasının ardından, iş adamı İbrahim Usta ve Eski Bakan Eyüp Aşık başkan adaylığı için çalışmalarını tamamladı.

Şener’e baskılar arttı:

Şener’e baskılar arttı:

Başkan adaylığını aylar öncesinden açıklayan Sadri Şener in listesinde girebilmek için talipler artarken, daha düne kadar yaptıkları talihsiz beyanlarla “çarpma ve toplamayı bilmeyen başkanla çalışmam” diyenlerin yönetimde görev almak için Şener’in üzerinde baskı oluşturmaya çalıştıkları da kulislerden sızan bilgiler arasında.

Kongre öncesi çalışmalar yapan ve  başkan adaylığını düşünen TFF Eski Yönetim kurulu üyesi işadamı İbrahim Usta ise çalışmalarını sürdürüyor.

 

Şener’e Karşı İttifak m!?

Şener’e Karşı İttifak m!?

 Başkan adayı  Eyüp Aşık, mevcut başkan Sadri Şener’e karşı ,diğer başkan adayı işadamı İbrahim Usta  ile seçim ittifakına hazırlanıyor.

 

TFF eski yönetim kurulu üyesi İbrahim Usta, eski bakan  Eyüp Aşık listesinin ağır topları tarafından aynı listede liste de yer alması için baskı altına alınmaya başlandı.

 

Usta’ya tek liste yapılması konusunda teklif getirilirken, Usta’nın bu konuda nasıl bir tavır takınacağı merak konusu.

 

Eski üç Asbaşkan birlikte hareket ediyor:

Eski üç Asbaşkan birlikte hareket ediyor:

Trabzonspor’da daha önce asbaşkanlık yapmış olan Hikmet Onur, Hayrettin Hacısalihoğlu ve Haşim Sayitoğlu’nun kongrede etkin olmak için birlikte hareket ettikleri de kulislerde konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler