A.Sebatspor'da olaylar bitmiyor

Akçaabat Sebatspor’un Adıyaman deplasmanında sular durulmuyor. Edinilen bilgiye göre; Akçaabat Sebatspor bugünkü deplasman için gittiği Adıyaman yolunda Tunceli’nin Pürümür ilçesinde teröristlere 10 dakika kadar kısa bir farkla yakalanmadan faciayı atlatt

A.Sebatspor'da olaylar bitmiyor

Akçaabat Sebatspor’un Adıyaman deplasmanında sular durulmuyor.

Edinilen bilgiye göre; Akçaabat Sebatspor bugünkü deplasman için gittiği Adıyaman yolunda Tunceli’nin Pürümür ilçesinde teröristlere 10 dakika kadar kısa bir farkla yakalanmadan faciayı atlattılar. Teröristler aynı bölgede 10 dakika sonra çatışma gerçekleştirdi.

 

OTOBÜS TAŞLANDI

Ardından Adıyaman sınırlarına giren Akçaabat Sebatspor otobüsü Adıyaman taraftarı tarafından taşlandı. Taraftarın otobüsü taşlamasından dolayı A.Sebatspor takımının maça yarım saat geç gittiği öğrenildi.

 

BAŞKAN’DAN HAKEME TOKAT

Ayrıca maç başlamadan önce Adıyamanspor’un Başkanının maçın orta hakemine tokat atmaya kalktığı öğrenildi. Ayrıca hakemin İzmir bölgesi hakem olduğu öğrenildi.

 

Akçaabat Sebatsporlu yöneticilerden edinilen bilgiye göre geçen haftalarda da Adıyamanspor’a aynı hakem atanmış ve bu haftada aynı hakemin atanması sinirleri gerdiği ve maçın ilk yarısında Akçaabat Sebatspor’un golünü vermeyerek, penaltı gösterdiği öğrenildi. Maç sonrası Akçaabat Sebatsporlu yöneticilerle kısa süreli kavga yaşandığı öğrenildi. A.Sebatsporlu yöneticilerden bir kaçı takım yola çıkmasına rağmen Adıyaman’da kalıp karakolda ifade verdiler.

Ayrıca yöneticiler, Adıyaman Emniyet Müdürü Trabzon- Çaykaralı olmasına rağmen Akçaabat Sebatspor maçı için önlem alınmadığını iddia ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor