A.Sebatspor 3 puan istiyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Akçaabat Sebatspor'da, teknik direktör Mehmet Birinci, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini, Mardinspor karşısında hedeflerinin 3 puan olduğunu belirtti. Birinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, göreve geld

A.Sebatspor 3 puan istiyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Akçaabat Sebatspor'da, teknik direktör Mehmet Birinci, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini, Mardinspor karşısında hedeflerinin 3 puan olduğunu belirtti. 

Birinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, göreve geldiklerinde takımlarının 3 puanı olduğunu anımsatarak, ''Geçen hafta deplasmanda elde edilen ilk galibiyet takıma ve camiaya moral oldu. Bu moral ile Mardinspor maçına hazırlandık ve iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Seyircimiz önünde iki hafta üst üste oynayacağız. Öncelikli hedefimiz, evimizde oynayacağımız Mardinspor ve BUGSAŞ Spor karşılaşmalarından 3 puan almak. Bu isteğimizi başarabilirsek çok önemli yol kat etmiş olacağız. İnşallah Akçaabat Sebatspor adına, teknik heyet ve sporcular olarak güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum'' dedi. 

Birinci, taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu ve hafta sonu oynanacak karşılaşmada taraftar desteğini arkalarında görmek istediklerini de sözlerine ekledi. 

Günde çift antrenman ile tesislerinde hazırlıkları sürdüren Akçaabat Sebatspor'da, sporcuların oldukça neşeli oldukları gözlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler