Aşçıoğlu "Yıldız futbolcular yıldızları geliştirir"

Hacıosmanoğlu başkanlığındaki yönetimin en önemli isimlerinden Aşcıoğlu 2008 yılında haber61’e bakın neler söyledi?

Aşçıoğlu "Yıldız futbolcular yıldızları geliştirir"

Hacıosmanoğlu başkanlığındaki yönetimin en önemli isimlerinden Aşcıoğlu 2008 yılında haber61’e bakın neler söyledi?

Trabzonspor’da yapılan olağanüstü genel kurulda başkanlığa getirilen İbrahim Hacıosmanoğlu’nun listesinde başkan yardımcısı olarak görev alan işadamı Yaşar Aşcıoğlu 2008 yılında haber61net’e verdiği röportajda çarpıcı ifadeler kullanmıştı

Seçimlerin kazanılmasından sonra özel uçakla Trabzon’a gelen ve Trabzon havaalanına uçağın inişinde kokpitte üzerinde 2010-2011 futbol sezonu şampiyonu Trabzonspor yazılı bordo mavili bayrak açarak dikkat çeken Aşcıoğlu 2008 yılında İstanbul’daki ofisinde Genel Koordinatörümüz Orhan Çavuşoğlu’na önemli açıklamalar yaptı

Aşcıoğlu röportajında özellikle yıldız futbolcuların Trabzon’a gelmesi gerektiğini söylerken gelen Dünya yıldızlarının Trabzon futbolunda yıldızların yetişmesine katkısı olacağını söyledi.

Yönetimlerin güçlü isimlerden oluşması gerektiğini de röportajın da belirten Aşcıoğlu büyük işadamlarının yönetimlerde olmasının kulübün büyümesine de katkı yapacağını işaret ederken başkanların önce yönetimlere girmesini sonrada kulübü tanıdıktan sonra başkanlığa aday olması fikrini savundu.

2008 yılında haber61net’e konuşan İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminin başkan yardımcısı işadamı Aşcıoğlu Trabzonspor’un dünya kulübü olması gerektiğini altını çizdi

İşte noktasına virgülüne dokunmadan başkan yardımcısı Yaşar Aşcıoğlu’nun 2008 yılında Haber61’e verdiği röportaj.

İşadamı Yaşar Aşcıoğlu ile inşaatını yaptığı Beşiktaş'ın Fulya tesislerinin karşısında bulunan Aşcıoğlu plazada buluştuk. Aşcıoğlu spor'a olan yakınlığı ve yatkınlığıyla Trabzonspor'un adeta röntgenini çekti. Başarılı ve idealist işadamı Yaşar Aşcıoğlu sorularımıza içtenlikle cevap verirken kullanacağı kelimeleri de adeta titizlikle seçti

YAŞAR AŞCIOĞLU'NUN AĞZINDAN YAŞAR AŞCIOĞLU
Yaşar Aşcıoğlu

Aslen Trabzon'un Of ilçesinden, Of'un da Hayrat nahiyesinin de Yarlı ,(Yiğa) köyünden. Şirket olarak asıl işimiz inşaat ancak biz petrol işi de yapıyoruz. Fakat petrol işi çok önemli değil, asıl ağırlıklı işimiz inşaat. İstanbul'da da inşaat sektöründe 41 yıllık firmayız. Bu iş baba mesleğimiz. Evli ve 3 çocuk babasıyım.

3 AHLAKA SAHİP OLUNMALI?

İşadamı Yaşar Aşcıoğlu spor deneyiminin çok olduğunu ve spor kulüplerinde yöneticilik yaptığını belirterek "Bakın 3 ahlak vardır ki, bu üç ahlakı, ahlaklıca yapanların dürüst olmama gibi şansları yoktur. Brincisi Din ahlakıdır. Sadece İslamiyet için söylemiyorum. Hangi dinde olursanız olun, bize göre İslamiyet ahlakına yakışır davranmalıyız. İkincisi ise müzik ve sanat ahlakı olan insanlar. Sonuncusu da spor ahlakı olan insanlar. Eğer bir insan bu üç olgudan, birini yapıyorsa iyi insandır. İkisini yapıyorsa mükemmel insandır. Eğer üçünü birden yapıyorsa, kusursuz insandır. Sporda bunlardan biridir.

Bizlerde işadamı olarak sporun içinde çeşitli etkinliklerde bulunduk. Tenis, Golf gibi sporlar yaptık. Ben Mecidiyeköy çocuğuyum. Mecidiyeköyspor'da 8 yıl yöneticilik yaptım. 3.lige çıkmıştık. Sonra takım küme düştü. Karadenizlilerin çok yoğun yaşadığı Ayazğağspor'da da 2 dönem başkanlık yaptım. Ayazağaspor'da bizimle 3 . lige çıktı fakat sonra oda tıpkı Mecidiyeköyspor gibi küme düştü.

Trabzonspor eski yöneticisi Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali başkanlığında Karadenizspor Kulübünde de tam 6 sezon görev yaptım. Ondan sonra da Sarıyer'de 6 yıl görev yaptım. Spor'a yakın biriyim ben, deneyimliyim" dedi.

TRİBÜNLERİ YÖNETİRDİM
1970'li yıllarda İstanbul'daki maçlarda Trabzonspor için Amigoluk yaparak tribünleri yönettiğini belirten Aşcıoğlu, "Trabzonspor sevgisi benim bir yaşam biçimim. Bakın ben Trabzonspor'un kongre üyesiyim. Gençken İstanbul'da ki derbi maçlarda Trabzonspor'a yıllarca amigoluk yaptım. Size espri gibi gelebilir ama doğru bu. 1970'li yıllarda Mithat paşa stadında tribünlerin üstüne çıkıp amigoluk yapıp taraftarımızı coştururdum. T1970 yıllarının gazete arşivlerini bulun bakın isterseniz.

Bakın o dönem maçlarda İstanbul takımlarından daha fazla taraftarımız olurdu. Diyelim ki F.Bahçe ile oynuyoruz. Stad dolmaya başladıkça bizim taraftarımız daha fazla olurdu. Bu kez güvenlik, bizi daha az olan rakip taraftarın bulunduğu bölüme doğru göndererek stadı doldururdu. Şampiyon olduğumuz senelerde biz Mecidiyeköy'de olduğumuz için her tarafı Trabzonspor bayraklarla ile donatırdık. İstanbul sokaklarını bayram yerine çevirirdik. Özellikle de Fenerbahçe'ye, Moda'ya giderdik. Moda'ya gitmek o zaman modaydı... Daha anlayışlı taraftar gurupları vardı. Trabzonspor şampiyon olduğu dönem biz rahat rahat Moda'ya gidip sevinç gösterisi yapabiliyorduk. Sokaklarda korna çalardık, araçlarımıza bayraklar asar Moda'da Fenerbahçe'de dolaşırdık. Gerçi bugünde yaparız. Biz Trabzonluyuz, bizim için fark etmez. Trabzon bugün şampiyon olsun yine aynı şeyi yaparız” diye konuştu.

ÜZÜLDÜĞÜM OLAY DA VARDIR
Bakın Trabzonspor'un Türk futboluna damga vurduğu, dünyayı salladığı o dönem bir üzücü olay da yaşadık. Mecidiyeköy'de Trabzonspor şampiyon olduğu dönemlerde her tarafı bayraklarla donatıyorduk. Benim sürekli bordo mavi bayrak astığım yüksek bir yerde bir boru vardı. Her zaman ben bayrak asardım. Bu kez bir arkadaşım bayrak asmak için oraya çıktı. Bayrak asarken üst taraftan aşağı bir mermer düşürdü. Düşen mermer parçası bir çocuğu isabet ederek ölümüne neden oldu. Allah mekanını cennet etsin diyorum. Mecidiyeköy Lisesi'nde öğrenciydi ölen kardeşimiz. Arkadaşımda uzun yıllar bu davadan yargılandı zaten. Çok üzücü bir olaydı.

"Sadri Şener vizyon sahibi biridir, Trabzonspor'da eksik olan vizyondu. Başkanımız vizyonu ve misyonuyla bu işi başaracağına inanıyorum"

TRABZONSPOR BİZİ ÜZÜYOR

Trabzonspor'un içinde bulunduğu mevcut durumun kendilerini çok üzdüğüne değinen işadamı Yaşar Aşcıoğlu, "Trabzonspor mağlup olduğu zaman iş hayatımızda olumsuz etkileniyor. Mağlup olduk mu gazete okumam. Televizyonu da kapatırım. Pazartesi günü işe morali bozuk gelirim. Şimdi alıştık galiba. Durum hiçte iyi değil. Benim çocuklarımda Trabzonspor fanatiği. Büyük oğlum Trabzon mağlup oldu mu adeta kahroluyor. Sezon başında Avrupa kupası maçında elenişine kızarak duvara yumruk atıp elini kırdı. Çocuklarımın hiçbiri Trabzonspor'un mağlubiyetine dayanamıyor, çok üzülüyorlar.

Aslında futbol izlemek bir sanattır, keyiftir, hoş görüdür. Sakın ben böyleyim diye düşünmeyin. Ben de Fanatiğim. İstanbul'da oynadığımız Galatasaray maçında golü yedik şeref tribünde adeta çıldırdım, ifrit oldum belki ayıp ta oldu. Şeref tribününde en önde oturuyordum. Golü yedik kalktım uluorta oradan çıkıp gittim. Zaten Trabzonspor'da o maçta iyi futbol oynamıyordu. Hadi iyi oynarsın da yenilirsin, buna kimse bir şey demez ancak oda yok. Tabi ki bende, o değilim. Benim öyle olmam yaptığımızın doğru olduğunu göstermez. Rakibi yendiğiniz zaman sevinmek onu parçalamak değildir. Bu centilmenlik değildir. Spor ahlakı dediğiniz olay bu. Dolayısıyla Trabzonspor'un bu durumu bizi çok üzüyor. İnşallah gelecek sezon çok daha iyi olacağız. Biz Sadri bey ve ekibine güveniyoruz" dedi.

BAŞKAN VİZYON SAHİBİ OLMALI
"Trabzonspor dışında bir çok sosyal dernekte görev yapıyorum. Eğitim konulu panel yapıyoruz ikinci kelimesi Trabzonspor oluyor. Ben Trabzon'u Trabzonspor'u seviyorum. Dünyada bu sayı artsın istiyorum"

İşadamı Yaşar Aşcıoğlu Trabzonspor başkanı Sadri Şener'e övgü dolu sözler sarf ederek "Sayın başkan Sadri Şener vizyon sahibi biridir. Vizyonu ve misyonuyla bu işi başaracağına inanıyorum, Trabzonspor'da eksik olan vizyondu. Bana göre Trabzonspor'u sadece Trabzon'un takımı olarak görmek son derece yanlış olur. Trabzonspor sadece Trabzon'un takımı değildir, Karadeniz'in de takımı değildir, Türkiye'nin takımı da değildir. Zaten olmamalıdır. Trabzonspor Dünya'nın takımıdır. Trabzon Dünya takımı olmalıdır. Milan gibi Liverpool gibi, Juventus, Barcelona, Chalse, Real Madrit gibi olmalıdır. Trabzonspor'da bu fırsatlar var. Bu benimdir, bu Trabzonluların oyuncağıdır diye bakarsanız olaya işte o zaman küçülürsünüz. Trabzonspor'u sadece Trabzonlular tutmuyor. Ben çok Elazığlı, Muşlu İzmirli, Adanalı, Kayserili, Diyarbakırlı, Nevşehirli, Niğdeli olup da Trabzonspor taraftarı olan sporsever gördüm.

Bakın Zeynep Özal'ın Trabzon ile ne ilgisi var? Kendisi Malatyalı, ama o hasta derecede Trabzonspor taraftarı. Yani Zeynep Özal Trabzonspor'u tutmasın mı? Trabzon'u sadece nüfus kâğıdında Trabzon yazanlar mı tutacak? Şampiyon olduğumuz dönemlerde tribündeki o taraftarın hepsi Trabzonlu muydu? Giresunlu, Rizeli, Samsunlu, Artvinli, Ordulu, ya da bilmem hangi kentlisi de hep o tribündeydi. Üzüntüleri de sevinçleri de ortak paylaştık.

"1970 yıllarının gazete arşivlerini bulun bakın isterseniz. Trabzonspor'un F.B , GS, ve BJK maçlarında Mithatpaşa stadının tribünlerin üstüne çıkıp amigoluk yapıp taraftarımızı coşturur, yönetirdim"

Trabzon'da bu benim oyuncağım aman elimden gitmesin, diye düşünenler var. Küçük olsun, benim olsun mantığı var. 6 şampiyonluğu olan Trabzonspor'u yalnızca Trabzon ile sınırlandırmak son derece yanlıştır. Trabzonspor tabiî ki Trabzon'un takımıdır. Bunda sorun yok. Ancak bu takımla, bölge de, Türkiye'de bilmem Avrupa da, Dünya da her hangi bir ülkede birileri de gurur duymalıdır. Trabzon Avrupalara gitsin başarılı olsun, Berlin'de Trabzonlu olsun Londra'da Trabzonsporlu olsun. Ben böyle düşünüyorum. Biz büyük olsun Türkiye'nin gururu olsun istiyoruz. Trabzon Türkiye'de şampiyon olsa ne olur? Git Avrupa'da elen gel. Trabzon güçlü olmalı, Türkiye dışını da düşünmeli. Anneannelerimizin liginde kalmamalı. Türkiye ligi şampiyonluğu yeterlidir diyenler küçük düşünenlerdir. Trabzon dünya ya açılmalı, küçük düşünenlere de saygımız var. Küçük vizyonu olanlar da olmalı. Ancak büyük vizyonu olanlar takımı yönetmeli. Trabzonla ilgili Trabzonspor dışında bir yığın dernekte görev yapıyorum. 3.cümleden sonra konu dönüp dolanıp Trabzonspor'a geliyor. Eğitimle ilgili panel yapıyorsunuz ikinci kelimesi Trabzonspor oluyor. Ben Trabzonspor'a aşığım istiyorum ki tüm dünyada bu sayı artsın.

HER GEÇEN GÜN ERİYORUZ

Trabzon'un önce vizyon sahibi bir başkan ve yönetime ihtiyacı olduğunu da sözlerine ekleyen başarılı işadamı Yaşar Aşcıoğlu "Biraz kafası çalışan dünya görüşü olan, izleyen takip eden bir duruş sergileyen başkanımız olmalı. Ben bu ışığı bu yönetimde gördüm. Ancak, bakın gittikçe eriyoruz. Artık TV'ler ve gazeteler Trabzonspor'a daha az yer veriyor. Trabzonspor'un öncelikle Türkiye'nin vizyon başkenti İstanbul'da vizyonu olan bir tesise kavuşması gerektiğine inanıyorum. Trabzonspor'un Kartal Cevizli de arsası var. Ancak orası vizyonu olan bir yer değil. Nasıl Galatasaray'ın adası Fenerin adası Beşiktaş'ın Fulyası, Akaretleri varsa, Trabzon'unun da böyle kaliteli bir yeri olmalı. İstanbul'da ki maçlara geldiğinde orada kalmalı. Antrenmanını bazı yönetim toplantısını burada yapmalı. Burası da sıradan bir yer olmamalı. Trabzon İstanbul'da ki maçlara belki 3 -4 gün önce gelmeli. Futbolcu içinde değişiklik olur. Futbolcu Türkiye'deki üst düzey kişilerle bir araya gelme şansı olur. Bakın yanlış anlamayın, ben Trabzonspor'u Trabzon'dan sökün İstanbul'a taşıyın demiyorum. O farklı bir şey. Bunu yaparsanız zaten Trabzon biter. Trabzonlu Trabzonspor'dan elini çektiği anda Trabzonspor biter. O ayrı onu demiyorum. Hassas ve ince bir nokta bu, Trabzon'a burada kamp yeri yapmak gerek. Beşiktaş tesisini 2,5 milyon dolara yaptı. Belki de bir futbolcu parası bile değil. Trabzon'un İstanbul'da çok kaliteli bir lokali, tesisi, antrenman sahası olmalı. Trabzonspor'un övünülecek imrenilecek kıskanılacak bir tesisi olmalı İstanbul'da. Bakın geçmişte Ulusoylar, Mecidiyeköy'de Trabzonspor'a bir yer vermişti. Bu gün bile Mecidiyeköy'de o yer ne güzeldi diyen arkadaşlarımız var hala.

"İstanbul'da Galatasaray'ın, Fener'in adası Beşiktaş'ın Fulyası, Akaretleri varsa, Trabzon'un da İstanbul'da böyle kaliteli bir yeri olmalı. Takım İstanbul da ki maçlara 3-4 gün önce gelebilmeli"

İstanbul'da inanılmaz Trabzonlu var. Gizli Trabzonlu çok fazla, benim çocuklarım İstanbul doğumlu, bu çocuklar İstanbullu mu yani? Onun için bu şekilde düşünenler bu şekilde hallederler. Yoksa Trabzonspor eriyip gidecek. Zaten eriyor da. Her gün kan kaybediyor. Kan kaybetmeye de devam ediyor. Ben Trabzonspor'un Palyetif kararlarla yönetilebileceğine inanmıyorum. Trabzonspor Radikal kararlarla yönetilir. Trabzonspor'un marka değeri var. Bunu iyi değerlendirirseniz paraya dönüşebilir. Bu marka değerini korumak ve iyi pazarlamak gerekiyor.

ÖNCE YÖNETİM SONRA BAŞKANLIK

Trabzonspor'da başarılı olan başkanlarını tamamının başkan olmadan önce kulüpte uzun yıllar yöneticilik yaptığını bildiğini de sözlerine ekleyen başarılı işadamı Müteahid Yaşar Aşcıoğlu "Allah büyük. Trabzonspor'da yöneticiliği ciddi olarak düşünüyorum. Ancak şuanda Beşiktaş'ın Fulya tesislerini inşaatını yapıyorum. Ben Beşiktaş kulübünün ortağıyım. Bugün Trabzonspor'da yönetici olmam fiziki olarak mümkün değil. Zaten etikte olmaz. Çünkü Beşiktaş ile iş yapıyorum. Onlarla şuan ortaklığım sürüyor. Fulya tesislerini Eylül'de bitireceğim. O zaman Beşiktaş ile olan ortaklığım bitiyor. Ondan sonra Trabzonspor'da bana bir görev düşerse kaçmam. Ne görev verilirse elimi taşın altına koyarım. Eski başkanımız Nuri Beyde değerli bir insandır. Peki, Nuri Bey başkan olmadan önce yönetici olsaydı başarısız olur muydu? Hayır olmazdı. Kulübü iyi tanırdı, kenti iyi tanırdı. Ben Trabzon'da bu görüşü savunanlara katılıyorum. Doğru yöntem önce yönetici olmak daha sonra başkan olmaktır. Bu arada camiayı, kulübü ve taraftarı tanırsınız. Sonra da kolayca radikal kararlar alabilirsiniz. Camiayı ve kulübü iyi tanımadan bunları yapma şansınız olmaz. Hepimiz Trabzonluyuz. Göreve gelen yöneticilerde Trabzonlu, peki bazı yönetimler neden çok başarılı olamadılar?

Onun için diyorum ki başkan olacak biri önce yönetimlerde görev almalı. Ben öyle düşünüyorum. Yöneticilik teklif gelirse de öylede yapacağım. Camiayı tanımak için önce yönetici olmak lazım. Sonra layık görülürsek başkanda oluruz.

Trabzon Milan, Liverpool , Juventus, Barcelona, Chalse, Real Madrit gibi Dünya takımı olmalıdır. Bu benimdir, bu Trabzonluların oyuncağıdır, diye bakarsanız, işte o zaman küçülürsünüz.

YILDIZ TRANSFERLER YAPILMALI
Trabzonspor'un vizyonunu küçültemeye kimsenin hakkı olmadığına değinen Aşcıoğlu, "Sadece yıldızlarınızı satarak büyük olamazsınız. Trabzon, bir Samsun, bir Erzurum, bir Bursa falan değildir. Malatya, Antep de hiç değil. Siz 4 büyük kulüpten birisiniz. Hedefleriniz büyük olmalı. Büyük hedefleri olan takımların transferleri de büyük olmalı. Elinizde çok yetenekli gençlerde olsa, eğer kadronuzda yıldız futbolcunuz yoksa elinizdeki yeteneklerden de gerektiği gibi yararlanamazsınız. Gelişmezler çünkü. Çıtayı yüksek tutacaksınız. Fenerbahçe'den örnek vereyim size bakın şimdi, Aleks,Roberto Carlos'un yanında yer alan futbolcular torunlarına bile Roberto Carlos ile yan yana oynadıkların anlatacaklardır. İşte Trabzonspor bunu sağlamalıdır. Bana göre bu tip futbolcular Trabzon'a gelmeli. Dünya'nın tanıdığı futbolcuları almalıyız. Yıldızlar gelince alt yapıdan gelen gençleri de rahat kazanırsınız. Yıldız adayı futbolcularda büyük olamayız. Olay budur, yıldızlarınız olmadan elinizdeki yeteneklileri de oynatamazsınız.

LİSTEYİ BİR ARAYA GETİREMEDİM

Ben Sadri Şener başkanımızın aday olduğu kongrede bir isim listesi yaptım. Kongrede aday olmak için değildi, bu listede Atalay Şahinoğlu, Cetin Nuhoğlu, Metin Akbaşoğlu, Adnan Çebi, Süleyman Varlıbaş, Yusuf Cevahir, Rasım Özkanca, Ali Ağaoğlu, Ahmet Ağaoğlu, Eray Kapıcıoğlu gibi vs İsimlerle liste uzar gider. Bu listeye İstanbul'da bir çok önemli ismi daha ekleyebilirsiniz. Bunu başardığınızda bu liste kurumsal bir firma gibi olacaktır. Bunu şimdi başaramadık ama bir gün olacaktır bu liste bir araya geldiğin de, İstanbul, Ankara, İzmir'den de bu listeye bazı isim eklersiniz onları da biliyorum böylece Trabzon kanadını oluşturursunuz. Bu gibi isimlerin yer aldığı listeler Trabzon'u yönetmeli. Bunların içinde başkanın kimin olacağı da önemli değil. O zaman Trabzon farklı yerlerde olur. Bu listeyi yaparsak Trabzon Barcelona olur. Bu isimler isteseniz de zaten küçük düşünemez. Taraftar kızacak deseniz de, kızarsa kızsın derler.

TAKIM KÖTÜ

Trabzonspor'un taraftar kaybettiğine işaret eden Aşcıoğlu, En tehlikelisi de bu zaten. Trabzon artık son yıllarda taraftar kaybediyor. Maça git bakalım, zaten yenileceğinizi biliyorsunuz. Sorun bu… Trabzonspor şampiyon olduğu dönemlerde hızla taraftar sayısı artıyordu. Son 24 yıla bir bakın bakalım artış var mı? Buna acil önlem alınması gerekiyor. Takım kötü olunca taraftar kaybediyor. Küçük çocuklar artık Trabzon'u tutmuyor. Ben Anadolu'da babası Trabzonsporlu kendisi İstanbul takımlarını tutan çocuklar olduğunu biliyorum.

AKYAZI HEYECAN VERİCİ
Akyazı projesinin heyecan verici olduğunun da altını çizen işadamı Aşcıoğlu Bu Trabzon'un yüz akı olabilir. Bu projeye sahip çıkılmalı. Emeği olanlara teşekkür edilmeli. Trabzon'un stadı eskidi. Yenisi yapılmalı. Akyazı da bu iş için çok uygun. Oraya kentin çehresini değiştirecek 2011 oyunlarında yüz akı olacak tesisler yapılmalı.

"Allah büyük. Trabzonspor'da yöneticiliği ciddi olarak düşünüyorum. Önce yönetimlerde görev alıp camiayı yakından tanımak istiyorum. Teveccüh gösterilirse idealim olan başkanlık daha sonra"

KULÜPTEN BENİ ARAYIP SORMAZLAR

Trabzonspor kulübünden kendisine bu güne kadar faaliyetlerle ilgili bilgi gelmediğini de belirten Aşcıoğlu Bana bir gün faaliyetlerle ilgili bir yazı gelmemiştir. Kutlamalarla ilgili davet gelmemiştir. Ancak ben takip ediyorum zaten. Gelmemesi de çok önemli değil. Bu sadece Trabzonspor'da da olmuyor. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'da da oluyor.

DEĞER BİLMİYORUZ

Trabzon'un kendi yetiştirdiği değerlere zaman zaman vefasızlık yaptığını belirten Aşcığoğlu, Trabzon insanı vefalıdır, merttir. Biz Trabzon dışında yaşayan Trabzonlular birbirimizi daha fazla arayıp soruyoruz galiba. Bakın Biz Şenol Güneş'inde kıymetini bilemedik. Trabzonspor'da çalışırken ona güvenmedik, neler yaptık. Sonra çekti Güney Kore'ye gitti. İstanbul'da Hoca benden bir daire istedi. Onun istediği, daireyi söylediği fiyata verdim. Fatih Tekke istedi ona da daire verdim. Ben çok üst düzey daireler yapıyorum. Birçok kişi daire istedi onlara aynı yerden daire satmadım. Ben Trabzonspor'u seviyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor