Asbaşkan Şakar'dan açıklamalar

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Ziraat Türkiye Kupası'nı bu sezonda kaldırmak istediklerini belirterek, Konya Torku Şekerspor karşısında sürpriz yaşamak istemediklerini söyledi. Şakar, teknik direktör Şenol Güneş'in istemesi halinde transfer gerçekleş

Asbaşkan Şakar'dan açıklamalar

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Ziraat Türkiye Kupası'nı bu sezonda kaldırmak istediklerini belirterek, Konya Torku Şekerspor karşısında sürpriz yaşamak istemediklerini söyledi. Şakar, teknik direktör Şenol Güneş'in istemesi halinde transfer gerçekleştirebileceklerini belirtti.

 

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda yarın Konya Torku Şekerspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor rakibi karşısında sürpriz yaşamak istemiyor. İlk maçında sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor, grupta oynayacağı ikinci maçında 3 puan ile tanışmak istiyor. Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Antalya'da çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, "Takımdaki hava çok iyi herkes görevini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. Yeni transferlerinde kısa zamanda uyum süreleri tamamlayıp takıma faydalı olacaklarına inanıyorum. Yeni oyuncularında aramıza katılmasıyla birlikte takımdaki rekabet çok iyi bir seviyeye çıktı" dedi.

Şakar, Konya Torku Şekerspor karşısında süpriz yaşamak istemediklerini belirterek, "Ziraat Türkiye Kupası'nda iddialı bir takımız. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda kupayı kaldırmak istiyoruz. Oyuncularımız bu maça iyi motive olup sahada gerekeni yapacaklardır" diye konuştu.

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in transfer istemesi halinde gerçekleştirebileceklerini belirten Şakar, "Takıma iki yabancı bir yerli oyuncu kattık. Bu oyunculara inanıyoruz. Hocamızın istemesi halinde yine transfer gerçekleştirebiliriz ama şu anda böyle bir talebi yok" şeklinde konuştu.

Şakar, Kampa geç katılan yabancı oyuncularla ilgili olarak ise Şenol Güneş gerekeni yapacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler