As kadro çıkacak

 Ligde hedefsiz kalan Trabzonspor’da herkesin aklı kupa finalinde. Ancak Tolunay Kafkas, ligdeki son iki maçı kazanmaya kararlı. Deneyimli teknik adam, ligde as oyuncuları dinlendireceği yönündeki iddiaların aksine her zamanki 11’iyle sahaya çıkacak. Bu k

As kadro çıkacak

 

Ligde hedefsiz kalan Trabzonspor’da herkesin aklı kupa finalinde. Ancak Tolunay Kafkas, ligdeki son iki maçı kazanmaya kararlı. Deneyimli teknik adam, ligde as oyuncuları dinlendireceği yönündeki iddiaların aksine her zamanki 11’iyle sahaya çıkacak.
 
Bu konuda öğrencilerini de uyaran Tolunay Kafkas, “Ligin kaderiyle oynayamayız. Özellikle Büyükşehir Belediye maçımız, alt sıraları yakından ilgilendiriyor. Bize yakışan, her zamanki gibi kazanmak için sahaya çıkmak. Elimizden gelen en iyi mücadeleyi sergilemektir” ifadelerini kullandı. Hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla devam eden Bordo-Mavililer, teknik ve taktik ağırlıklı çalıştı. Sempatik oyuncu Alanzinho, her zamanki gibi antrenmanın neşe kaynağı oldu. Bu arada sakatlığı geçen Giray’ın, yarın sahada olacağı öğrenildi. Mustafa Yumlu’nun durumu ise belirsiz..
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor