As gazetesi'nden Madrid iddiası

İspanya'nın As Gazetesi'nde yer alan bir habere göre, gelecek sezon için kadrosunu güçlendirme çalışması yapan Atletico Madrid, Trabzonspor'un yıldız ismi Burak Yılmaz'a kancayı taktı.Gazetedeki habere göre, bu sezon bordo mavili forma altında 25 gole imz

As gazetesi'nden Madrid iddiası

İspanya'nın As Gazetesi'nde yer alan bir habere göre, gelecek sezon için kadrosunu güçlendirme çalışması yapan Atletico Madrid, Trabzonspor'un yıldız ismi Burak Yılmaz'a kancayı taktı.

Gazetedeki habere göre, bu sezon bordo mavili forma altında 25 gole imza atan Burak'ın sözleşmesindeki, '5 Milyon Euro'ya başka takıma transfer olabilir" maddesini futbolcunun menajerine soran Atletico Madrid kulübü yetkilileri, bu futbolcu için Arda Turan'dan da fikir aldı. Gazete haberinde ayrıca, 2015 yılına kadar Trabzonspor'la anlaşması bulunan Burak'ın sözleşmesindeki, "5 milyon Euro'ya transfer edilir" maddesinin artırılması için bordo mavili kulübün çalışma yaptığına da vurgu yaptı.

Burak Yılmaz için Ajax ve Premier Lig'den de çeşitli kulüpler teklif yapma hazırlığında olduğu ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor