Artvin'de kaçakçılığa geçit yok

Artvin İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Hopa Grup Amirliği görevlilerince bir minibüste yapılan aramada S.Ö isimli şahsa ait olduğu anlaşılan çantalarda 560 paket, yine park halinde duran başka bir aracın içinde

Artvin'de kaçakçılığa geçit yok

Artvin İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Hopa Grup Amirliği görevlilerince bir minibüste yapılan aramada S.Ö isimli şahsa ait olduğu anlaşılan çantalarda 560 paket, yine park halinde duran başka bir aracın içinde yapılan aramada aracın arka bagaj kısmına serpilmiş bir şekilde ve aracın arka yolcu koltuğu altında 1000 paket ve bir otobüs firmasına ait araçta yapılan aramada birer litrelik 44 şişe içki ve 150 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Olayla ilgili yakalanan 3 şahıs hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet suçundan yasal işlem yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler