Artık Kadir var

1461 Trabzon'dan Trabzonspor'a alınan Kadir Keleş dün oynanan Elazığspor karşılaşması ile ilk defa 11'de sahaya çıktı.Mustafa Akçay'ın sol bekte kendisine şans verdiği Kadir maç boyunca sergilediği performansla bu şansı iyi değerlendirdi.Maç sonu yapılan

Artık Kadir var

1461 Trabzon'dan Trabzonspor'a alınan Kadir Keleş dün oynanan Elazığspor karşılaşması ile ilk defa 11'de sahaya çıktı.

Mustafa Akçay'ın sol bekte kendisine şans verdiği Kadir maç boyunca sergilediği performansla bu şansı iyi değerlendirdi.

Maç sonu yapılan basın toplantısında Kadir'in performansı ile ilgili kendisine soru sorulan Mustafa Akçay, "Futbolda rakibinize göre taktiksel olarak oyuncu seçimlerimi yaptığınız maçlar olacaktır. Bugün Kadir’e çok iyi bir şans doğdu ve o şansı çok iyi kullandı. Kadir diye bir oyuncu var ve görev verilebilir ve karşılığında istenilen alınabilir. Böyle bir şey artık kafamda oluştu" cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor