Artık futbolda şans kalmadı

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, 2-0 sona eren Hollanda mağlubiyetini değerlendirdi. "ARTIK FUTBOLDA ŞANS KALMADI" Maçın ardından açıklamalarda Terim, "Bayram gününde buraya geldikleri için taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz. Yenilgi i

Artık futbolda şans kalmadı

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, 2-0 sona eren Hollanda mağlubiyetini değerlendirdi. 

"ARTIK FUTBOLDA ŞANS KALMADI" 

Maçın ardından açıklamalarda Terim, "Bayram gününde buraya geldikleri için taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz. Yenilgi için Türk halkından özür diliyoruz. Hollanda bizden daha iyi bir takım. Ama fırsat bulunca golü atmanız gerekir. Şans diye diye çok uzun yıllarımız geçti. Artık futbolda şans kalmadı. 1-1'i yakalasak oyun çok değişebilirdi. Hedefe ulaşmamız için çok az kalmıştı olmadı. İleride daha iyi bir Milli takım izleteceğiz. Hayat durmuyor, futbol da durmuyor. Kaybetmemizin analizini yapacağız elbette. Yeni oyuncular da bularak" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor