Artık 1+1 kuralı uygulanacak

 TBF Yönetim Kurulu'nun aldığı kararlara göre yabancı kuralının 1+1 şeklinde uygulandığı Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde kural değişikliğine gidilerek, iki yabancının aynı anda sahada olabileceği şeklinde düzenlendi. Buna ek olarak TB2L'de 34 haftalık n

Artık 1+1 kuralı uygulanacak

 

TBF Yönetim Kurulu'nun aldığı kararlara göre yabancı kuralının 1+1 şeklinde uygulandığı Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde kural değişikliğine gidilerek, iki yabancının aynı anda sahada olabileceği şeklinde düzenlendi. Buna ek olarak TB2L'de 34 haftalık normal sezonun ardından son üç sıradaki takımlar bir alt kümede mücadele edecekler. Türkiye Basketbol Üçüncü Ligi Final Grubu'nda ilk üç sıralı alan takımlar ise TB2L'ye yükselecekler.

Toplantıda ayrıca 14-16 Eylül tarihlerinde Kayseri’de Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ve Türkiye Kadınlar Basketbol İkinci Ligi play-out karşılaşmaları oynanması kararlaştırıldı. Sözleşmeli ligler için ise (Beko Basketbol Ligi, TKBL ve TKB2L) 16 Temmuz Pazartesi günü son başvuru tahirihi olarak belirlendi.

 

2011-2012 sezonuna ait liglerin de tescil edildiği TBF Yönetim Kurulu Toplantısı'nda Beşiktaş Milangaz ile Anadolu Efes arasındaki Beko Basketbol Ligi Playoff Final Serisi 6. maçıyla ilgili yapılan itiraz da reddedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor