Arsinspor'un Karadeniz'de gemileri battı!

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta, deplasmanda Kırıkhanspor'a 2-0 yenilen Arsinspor'un teknik direktörü Raşit Çalık, kendileri için çok önemli olan 3 puanı kaybettiklerini için üzgün oldukları söyledi.Çalık, Kırıkhanspor maçının her iki takım için de önem taşıd

Arsinspor'un Karadeniz'de gemileri battı!

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta, deplasmanda Kırıkhanspor'a 2-0 yenilen Arsinspor'un teknik direktörü Raşit Çalık, kendileri için çok önemli olan 3 puanı kaybettiklerini için üzgün oldukları söyledi.

Çalık, Kırıkhanspor maçının her iki takım için de önem taşıdığını belirterek, "Çünkü her iki ekip de kümede kalma mücadelesi veriyor. Kırıkhanspor galip gelerek biraz daha rahatlamış oldu" dedi.

Maça iyi başlayan tarafın kendileri olduğunu dile getiren Çalık, "İlk yarı boyunca pozisyon arayan taraftık, hatta yüzde yüzlük bir pozisyon bulup değerlendiremedik. Rakibimizin hiç pozisyonu yoktu. Beklemediğimiz bir zamanda kalemizde golü gördük. Bu dakikadan sonra demoralize olduk. Maçın ikinci yarısında üstün oynayan taraf ev sahibi ekip oldu. İstemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Bizim için çok önemli olan 3 puanı kaybettiğimiz için üzgünüz" diye konuştu.

Arsinspor'un kümede kalma mücadelesi verdiğini kaydeden Çalık, "Zor bir süreçten geçiyoruz. Arsinspor'u terk eden camianın kenetlenmesi lazım. Sahipsiz bir takım kümede kalamaz. Bunun için birlik ve beraberlik duygularını geliştirmemiz lazım" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor