Arsinspor'un hedefi üst tura çıkma!

Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda yarın sahasında Torku Konyaspor'u konuk edecek olan Arsinspor, rakibini kupanın dışında bırakmak istiyor.Kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, daha önceki yıllarda Denizlispor ve Gaziantepspor'u da ağırladıklarını anımsatar

Arsinspor'un hedefi üst tura çıkma!

Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda yarın sahasında Torku Konyaspor'u konuk edecek olan Arsinspor, rakibini kupanın dışında bırakmak istiyor.

Kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, daha önceki yıllarda Denizlispor ve Gaziantepspor'u da ağırladıklarını anımsatarak, bir başka Süper Lig takımı Torku Konyaspor ile karşılaşacak olmalarının kendileri için sürpriz olmadığını söyledi.

Rakipleriyle zorlu bir maç oynayacaklarını ifade eden Şahin, "Sahadan galip ayrılarak Torku Konyaspor'u kupanın dışında bırakmak istiyoruz. Kazanır mıyız, hiç belli olmaz. Daha önceki yıllarda bunu başarmıştık. Tekrarı neden olmasın. Umarım galip geliriz ve Arsinsporlu taraftarlara bir bayram havası yaşatırız" dedi.

Kendilerine yakışan futbolu oynayıp sonuca gitmeye çalışacaklarını belirten Şahin, Torku Konyaspor'un oldukça güçlü bir ekip ve tecrübesinin de kendilerinden fazla olduğunu ifade ederek, "Nihayetinde bir Süper Lig ekibiyle karşılaşacağız. Bu karşılaşmada hata yapan taraf değil, yaptıran taraf olmak istiyoruz. Coşkulu bir maç olsun istiyoruz. Trabzon futboluna yakışır bir şekilde mücadele edeceğiz. Kazanmak istiyoruz. Kazanıp, bir üst tura çıkıp yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor