Arsinspor'umuzu şaha kaldıracağız!

Spor Toto 3.Lig’de son üç yılda büyük sıkıntılar çeken Arsinspor’da 17 Haziran 2014 Salı günü yapılacak olan Olağan Genel Kurul öncesi iş adamı Yaşar Küçük, kulüp başkanlığına adaylığını açıkladı. Trabzon basını ile bir araya gelen Küçük, çok güçlü ve değ

Arsinspor'umuzu şaha kaldıracağız!
Spor Toto 3.Lig’de son üç yılda büyük sıkıntılar çeken Arsinspor’da 17 Haziran 2014 Salı günü yapılacak olan Olağan Genel Kurul öncesi iş adamı Yaşar Küçük, kulüp başkanlığına adaylığını açıkladı.
 
Trabzon basını ile bir araya gelen Küçük, çok güçlü ve değerli kişilerden oluşan bir yönetim oluşturduklarını ifade ederek, “Arsinspor’umuzu şaha kaldıracağız” dedi.
 
"Arsin’imizin sosyal, ekonomik ve kültürel yönden gelişmesine paralel olarak Arsinspor’u da o dengede getirmeyi planlıyoruz" diyen Yaşar Küçük, açıklamalarını şöyle sürdürdü;
 
"Allahın izni ile bunu yapacağız. Bunun için yönetim içinde ve yönetim dışında bize her yönüyle destek veren insanlar var. Bu insanlardan o cesareti ve enerjiyi alıyorum. Aldığımız bu enerjinin sürükleyeceği yere kadar gitmeye çalışacağız.
 
BÜTÇEMİZ 1 MİLYON 300 BİN TL
 
Kongre öncesi kulübün gelir gider hesapların inceledim. 2 milyon liraya yakın bir borç olduğunu gördüm. Üzülerek belirtiyorum ki bundan dolayı bu yıl için önümüze şampiyonluk veya Play-Off gibi büyük hedefler koyamıyoruz. Ama bu söylerken kesinlikle olmayacağını söylemiyorum. Ayağımıza gelen fırsatı da tepecek değiliz. Görev almamız halinde sezona 1 milyon 300 bin liralık bir bütçeyle girmeyi planlıyoruz. 
 
ESKİ YÖNETİMLERE TEŞEKKÜR ETTİ
 
Dolayısıyla borçla birlikte 3 milyon lirayı aşkın bir bütçe ile karşı karşıya kalacağız. Ama bu maddi dengeyi sağlayacağız. Kongreden sonra yönetimi alırsak Allah sağlık verirse 4 yıl sonra bu takımı PTT 1.Lig’de oynatacağız. Bunda bu kadar iddialıyız. Eski yönetimlerden Allah razı olsun. Hepsine duacıyız. Arsinspor’u bu ligde tuttukları ve buralara getirdikleri için. Arsinspor’u olması gereken yerde tuttular. Onlara teşekkür ediyorum. Onlar da bütün enerjilerini bu takıma verdiler. Ama biz farklı düşünüyoruz. 
 
EKONOMİK OLARAK GÜÇLÜYÜZ
 
Arsinspor’u hem Trabzon hem de Türkiye kamuoyunda şahlandırmak istiyoruz. Yönetimde ekonomik olarak bizi destekleyecek çok değerli arkadaşlarımız var. Sıkıntı çekeceğimizi düşünmüyorum. Uzun vadede Arsinspor’u borçsuz bir kulüp haline getirmeye çalışacağız. Arsinspor için çalmadık kapı bırakmayacağız. Herkesle diyalog halinde olacağız. Fikir alacağız. Bu takımı el birliği ile büyüteceğiz.”
 
BİZDE SİYASET YOK!
 
Arsinspor’un siyasetin üstünde olacağını da vurgulayan Küçük, “Arsinspor, Arsin’in sosyal eğlencesi sosyal bir kültürü olacak. Kesinlikle siyaseti spora bulaştırmayacağız. Bizde siyaset yok. Bunları anlatırken belediye başkanı Erdem Şen, Kaymakamımız Ergün Baysal, Onursal Başkanımız İbrahim Usta ve Arsinspor’un gelmiş geçmiş başkanları bizim yanımızdadır” diye konuştu.
 
BÜYÜK DESTEK ALDIM
 
Küçük, sözlerini şöyle tamamladı. “Arsin’de bir kişiden ‘Yaşar Küçük burada başkanlığa yakışmaz’ diye bir şey duymadım. Eğer duysaydım yine düşünerek buraya gelirdim. Ben inanıyorum ki Arsin halkı yüzde yüz benim yanımda. Arsinspor sevdasını iyi yerlere taşıyacağız. Geçtiğimiz günlerde yurt dışında yönetime almak istediğim bir arkadaşımı aradım. Kendisi bana bir yıl Almanya’da Arsinspor’a kamp yaptıracağını söyledi. Şu kadar katkım olacak şunu yapacağız bunu yapacağız dedi. Bizi çok mutlu etti. 
Aynı şekilde Kocaeli’nde bir arkadaş size ne gerekiyorsa onu yapacağım dedi. Paraları çok önemli değil. Arsinspor sevdası beni çok duygulandırdı. Dışarıda yaşayan Arsinlinin takımına bu kadar özlem duyması bana büyük güç veriyor.” 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor