Arsinspor'dan Savcı'ya tepki

Hafta sonu sahasında  4 Eylülspor’u  ağırlayan Arsinspor’dan karşılaşmanın hakemi Hüdaverdi Savcı’ya tepkiler dinmiyor.Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Arsinspor  Genel Sekreteri Muammer Şahin, hafta sonu sahasında 3-3 berabere kaldıkları 4 Eylül

Arsinspor'dan Savcı'ya tepki

Hafta sonu sahasında  4 Eylülspor’u  ağırlayan Arsinspor’dan karşılaşmanın hakemi Hüdaverdi Savcı’ya tepkiler dinmiyor.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Arsinspor  Genel Sekreteri Muammer Şahin, hafta sonu sahasında 3-3 berabere kaldıkları 4 Eylülspor mücadelesini yöneten karşılaşmanın hakemi Hüdaverdi Savcı’ya tepki gösterdi. Karşılaşmanın hakemi Hüdaverdi Savcı’nın yanlı tutumuyla sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda bırakıldıklarını belirten Şahin, haklarının göz göre göre gasp edildiğini belirtti.

 Şahin karşılaşmayla ilgili olarak şunları belirtti: “ Mutlak galibiyet parolasıyla çıktığımız mücadelede, üstün oynayan taraf olmamıza rağmen, karşılaşmayı yöneten Mersin bölgesi hakemi Hüseyin Savcı’nın kötü performansı, sahadan 3 puan yerine 1 puanla ayrılmamıza neden oldu. Hüdaverdi Savcı’nın anlam veremediğimiz kararlarına rağmen oyundan kopmayıp, daha çok kazanmak arzusunda olan taraf biz olmuştuk. Hele ki  karşılaşmanın sonunda normal süreye eklediği 6 dakikalık uzatma süresinin dolmasına rağmen maçı bitirmeyip, ne zamanki gol yediğimiz dakikada bitirmesi düşündürücüdür. Bu karşılaşmada hakemin hatalı düdükleri Arsinspor aleyhine çalındığını gördük. Hakkımız olan bir maçtan karşılaşmanın hakemi Hüdaverdi Savcı’nın yanlı tutumu yüzünden 1 puanla ayrılmak zorunda kaldık. Karşılaşmanın gözlemcisinin raporunu merakla bekleyip, MHK’nin bu hakeme nasıl bir ceza vereceğinin de takipçisi olacağız” diye konuştu.

Şahin, MHK üyesi olan Trabzon’lu eski hakemlerden Turgay Güdü’ye de çağrıda bulunarak, karşılaşmanın hakeminin en ağır şekilde cezalandırılmasının takipçisi olmasını beklediklerini belirtti.

Şahin ligin son haftalarına girildiğinde, kümede kalma mücadelesi veren Arsinspor’un haklarının gasp edilmesine, daha fazla seyirci kalmayacaklarını belirterek, bu karşılaşmada takımlarını yalnız bırakmayan Arsinspor taraftarlarına da teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor