Arsinspor'dan sahada protesto!

Ligin 26. haftasında Erzincan 13 Şubat Stadı'nda Erzincan Refahiyespor ile karşılaşan Arsinspor'da futbolcular, hakemin başlama düdüğünü çalmasının ardından saha ortasında toplandı.Arsinsporlu futbolcular, kol kola girerek, orta sahada yaklaşık 1 dakika h

Arsinspor'dan sahada protesto!

Ligin 26. haftasında Erzincan 13 Şubat Stadı'nda Erzincan Refahiyespor ile karşılaşan Arsinspor'da futbolcular, hakemin başlama düdüğünü çalmasının ardından saha ortasında toplandı.

Arsinsporlu futbolcular, kol kola girerek, orta sahada yaklaşık 1 dakika hareket etmeden durdu. Bu sırada, ev sahibi Erzincan Refahiyespor'un oyuncuları, kendi yarı alanlarında top çevirdi. Arsinsporlu futbolcuların protestosunun ardından Erzincan ekibinin oyuncuları atağa geçti. Karşılaşma, 1-1 sona erdi.

Maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Arsinspor takım kaptanı Münür Satılmış, ligin 2. yarısından itibaren yüreklerini ortaya koyarak mücadele ettiklerini belirterek, "Bu takımı ligde tutmak için yüreğimizi koyuyoruz. Her şeyi yapıyoruz ama bize sahip çıkan insanları yanımızda göremiyoruz. Bu zorumuza gidiyor. Bu forma, bu ligden bu kadar kolay düşmemeli. Burada, bu, Arsin ilçesine, bütün büyüklere, yöneticilerimize, başkanımıza, herkese yakışmıyor" diye konuştu.

Takım arkadaşlarına mücadelelerinden dolayı teşekkür eden Satılmış, "Bu kulüpleri yönetmek bu kadar kolay değil, bu kadar basit değil. Arkadaşlarımın, emeğimizin karşılığını almak istiyoruz. Yaptığımız eylem buydu" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor