Arsinspor'da trasfer hareketı

Spor Toto 3. Lig'de mücadeleeden Trabzon Temsilcisi Arsinspor, yeni sezonda Transfer edeceği 5 oyuncu ile kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor.Kulüp Genel Sekreteri Muammer Şahin, teknik direktör değişikliğinin ardından transfer çalışmalarına ağırlık verdik

Arsinspor'da trasfer hareketı

Spor Toto 3. Lig'de mücadeleeden Trabzon Temsilcisi Arsinspor, yeni sezonda Transfer edeceği 5 oyuncu ile kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor.

Kulüp Genel Sekreteri Muammer Şahin, teknik direktör değişikliğinin ardından transfer çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirterek, "Kadromuza direkt oynayacak 5 takviye yapmayı planlıyoruz. Bunun dışında yedek kulübesi için de çalışmalar yapabiliriz ama önceliğimiz ilk 11'de oynayacak transferler olacak" dedi.

Önceki sezon ligde dar bir kadroyla mücadele ettiklerini dile getiren Şahin, "Bu sezon kadromuzu biraz daha zenginleştirmemiz lazım. Hocamız ve yönetim kurulu olarak transferler üzerinde titizlikle çalışıyoruz fakat aceleci davranmayacağız. Çünkü rakamlar şu an bizim bütçemizin üzerinde. Biraz bekleyeceğiz, beklerken de araştırma yapmaya devam edeceğiz. Önceki sezon ligi küme düşme hattından uzak, rahat bir sıralamada tamamladık. Bu sezon önceki sezona göre daha üstte tamamlamak istiyoruz. Bunun için de yavaş hareket edip dikkatli davranacağız" dedi.

Şahin, Arsinspor olarak 3. Lig'de mücadele edecek 4 Trabzon takımının başkanlarıyla toplantı organize ederek yeni sezonda birlikte hareket etmeye davet edeceklerini kaydederek, "Önümüzdeki sezon 4 Trabzon takımının 3. Lig'de mücadele edecek olması, Trabzon futbolu adına önemlidir. 4 takım bir araya gelip omuz omuza verirsek, işleri daha da kolaylaştırabiliriz. Birbirimizin düşmanı değil, dostu olmalıyız" diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor