Arsinspor’da tek yol galibiyet

Hafta sonu sahasında ligin son sırasında bulunan ve puanı bulunmayan Mardinspor’u ağırlayacak olan Arsinspor’da tek yol galibiyet. Ligin altında yer alan takımlara karşı başarılı olamayan Sarı-Siyahlılar yeni bir sürpriz yaşamamak için özellikle defansta

Arsinspor’da tek yol galibiyet

Hafta sonu sahasında ligin son sırasında bulunan ve puanı bulunmayan Mardinspor’u ağırlayacak olan Arsinspor’da tek yol galibiyet. Ligin altında yer alan takımlara karşı başarılı olamayan Sarı-Siyahlılar yeni bir sürpriz yaşamamak için özellikle defansta işi sıkı tutacak. 

Arsinspor Asbaşkanı Bekir Şengül son iki haftada alınan başarısız sonuçların biraz moralleri bozduğunu ancak bu maçı kazanarak artık kötü günleri geride bırakmak istediklerini söyledi. Şengül, kalan 5 maça da kazanmak için çıkacaklarını bir sezondaki kredilerini 12 haftada fazlasıyla kullandıklarını sözlerine ekledi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler