Arsinspor'da gözler Kırıkhan'a çevrildi

Arsinspor’da Türkoğlu değişimi. Ligin 7.haftasında Arsinspor teknik direktörlüğü görevine başlayan deneyimli teknik adam nezaretinde sarı siyahlılar 4 maçta 3 puan topladı. 3.Lig birinci gurupta mücadele eden Arsinspor’da ligin 6 haftasında göreve başlaya

Arsinspor'da gözler Kırıkhan'a çevrildi

Arsinspor’da Türkoğlu değişimi.

Ligin 7.haftasında Arsinspor teknik direktörlüğü görevine başlayan deneyimli teknik adam nezaretinde sarı siyahlılar 4 maçta 3 puan topladı.

3.Lig birinci gurupta mücadele eden Arsinspor’da ligin 6 haftasında göreve başlayan deneyimli antrenör fethi Türkoğlu ile birlikte sarı siyahlılar da değişim rüzgarları esmeye başladı. Ligde şuana kadar oynadığı 10 maçta 9 puan toplayan sarı siyahlılar Cuma günü deplasmanda Kırıkhanspor ile karşı karşıya gelecek.

TÜRKOĞLU İLE DEĞİŞİM BAŞLADI

Arsinspor’da göreve ligin 6.haftasında başlayan Türkoğlu ekibinde yer alan Trabzonspor’un eski futbolcusu yardımcı antrenör Okan Özke ile birlikte sarı siyahlılarda değişim başlattı. 6 haftada Zonguldak’a 3-1 mağlup olan Türkoğlu yönetimindeki Arsinspor sırasıyla Gölbaşıspor ile 1-1 Düzcespor ile 2-2 ve Kızılbölük spor ile 1-1 berabere kalarak 3 puan topladı.

1-679.jpg

ŞANSIZ PUANLAR KAYBETTİLER

Türkoğlu yönetiminde 4 maça çıkan Sarı-Siyahlılar bu maçlarda sayısız gol fırsatlarından yararlanamazken şansız  bir şekilde sahadan bir puanla ayrıldı. Kısıtlı kadronun yanı sıra sakatlıklar da büyük handikap oluştururken sarı siyahlılar  bu hafta sonu Hatay Kırıkhan spor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma 1 kasım seçimleri nedeniyle Cuma günü saat 13 00 da oynanacak.

BUKEZ ŞANSIZLIĞIMIZI YENECEĞİZ

Arsinspor Teknik Direktörü Fethi Türkoğlu şansız puanlar kaybettiklerini söyledi. Türkoğlu oyunu sonuca yansıtamadıklarını belirterek "Mazeretlerin arkasına sığınmam.Ancak bu takım oynadığı futbolu sonuca yansıtamadı. Biraz şanslı olsak berabere kaldığımız 3 maçı da kazanabilirdik. Futbol olarak gelişimimiz iyi. Talihsizlikler yakamızı bırakmıyor. Çok pozisyon buluyoruz ancak kolay gol kaçırıyoruz. Futbol olarak mantalite olarak iyiyiz. Tek sorunumuz son vuruşları iyi yapamamamız. Bunun üzerinde çalışıyoruz. Bu hafta Kırıkhan deplasmanında galip gelerek moral bulmak istiyoruz. Yakaladığımız pozisyonları gole çevirirsek deplasmandan 3 puanla döneriz.Bu hem moral hemde futbolcuların özgüveni acısından çok önemli” dedi.

2-235.jpg

3-106.jpg

4-041.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor