Arsinspor yeni sezondan umutlu

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan Arsinspor yeni sezona Oyak Renault deplasmanında başlayacak. Geçtiğimiz sezon ligin son haftasında aldığı sonuçla ligde kalmayı başaran ve yeni sezon öncesinde kadrosunu büyük oranda değişime giden Sarı-Siy

Arsinspor yeni sezondan umutlu

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan Arsinspor yeni sezona Oyak Renault deplasmanında başlayacak.

 

Geçtiğimiz sezon ligin son haftasında aldığı sonuçla ligde kalmayı başaran ve yeni sezon öncesinde kadrosunu büyük oranda değişime giden Sarı-Siyahlılar ligin ilk haftasından puan veya puanlarla ayrılmayı amaçlıyor. Pazar günü saat 16.00’da başlayacak olan zorlu müsabakayı tecrübeli hakemlerden Bahattin Şimşek yönetecek.

 

 

Arsinspor olarak bambaşka bir ekiple yeni sezonda mücadele edeceklerini belirten teknik direktör Ahmet Özen, “ Yeni sezon öncesinde yapılanmaya gittik. Kadromuzu büyük oranda değiştirdik. Genç ve gelecek vadeden ve büyük başarılara imza atacağına inandığımız sporcuları kadromuza kattık. Uzun bir hazırlık döneminin ardından sezonun ilk maçına çıkacağız. Oyak Renault karşısında, Arsinspor’a layık bir skorla ayrılacağız” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor