Arsinspor transferlerle güçlendi

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Arsinspor'da başkan yardımcısı İmdat Uzun, yaptıkları transferlerle kadrolarını daha da güçlendirdiklerini söyledi. Uzun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdürdüklerini bel

Arsinspor transferlerle güçlendi

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Arsinspor'da başkan yardımcısı İmdat Uzun, yaptıkları transferlerle kadrolarını daha da güçlendirdiklerini söyledi.

Uzun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdürdüklerini belirterek, ''Hafta sonuna kadar kampımız sürecek. Teknik direktörümüz Orhan Cinemre, idmanlarda ve hazırlık maçlarında eski ve yeni futbolcuları birbirine kaynaştırma ortamı buldu. Kampımız şuana kadar çok verimli geçti'' dedi.

İyi bir kadroya sahip olduklarını ifade eden Uzun, ''Biz öncelikle mevcut kadromuzu koruduk. Bunun yanında yaptığımız transferlerle kadromuzu daha da güçlü hale getirdik. Kulübümüzün ekonomisine göre transfer arayışlarımız sürüyor. İkinci yarı öncesi grubumuzdaki takımlar yaptıkları transferlerle güçlendi. İkinci yarı bu açıdan zorlu geçecek. Biz bu yarıda da kendimize yakışan futbolumuzu sergilemeye çalışacağız. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza inanıyor ve güveniyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler