Arsinspor tecrübe kazandı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Arsinspor'un Genel Sekreteri Muhammer Şahin, ''Nazilli Belediyespor, bizim daha iyi oynadığımız karşılaşmayı tecrübesiyle kazanmasını bildi'' dedi. Şahin, yaptığı açıklamada, sahalarında Nazilli Belediyespor'a karşı

Arsinspor tecrübe kazandı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Arsinspor'un Genel Sekreteri Muhammer Şahin, ''Nazilli Belediyespor, bizim daha iyi oynadığımız karşılaşmayı tecrübesiyle kazanmasını bildi'' dedi.

Şahin, yaptığı açıklamada, sahalarında Nazilli Belediyespor'a karşı 2-1'lik skorla aldıkları mağlubiyeti beklemediklerini ifade ederek, ''Sahamızda maalesef kazanmamız gereken bir maçı kaybettik. Hesaplarımızda olmayan bir mağlubiyet aldık. Maçın genelinde iyi bir oyun ortaya koyduk. Fakat kazanan taraf, tecrübe oldu'' dedi.

Devre arası yapılan transferlerin en kısa sürede takıma uyum sağlayacağını belirten Şahin, ''Maça baktığımızda grubun lideri ve en iyi takımlarından biri olarak gözüken Nazilli Belediyespor karşısında kötü futbol oynamadık. Grupta bütün takımlar birbirlerini yenebilecek seviyede. Biz hiç bir takımı ne gözümüzde büyüttük ne de küçük gördük. Nazilli Belediyespor bizim daha iyi oynadığımız karşılaşmayı, tecrübesiyle kazanmasını bildi'' diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor