Arsinspor rahat kazandı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta Kepez Belediyespor'u deplasmanda 4-0 mağlup eden Arsinspor'un genel sekreteri Muammer Şahin, rakipleri karşısında rahat bir galibiyet aldıklarını söyledi.Şahin, Kepez Belediyespor karşısında hak ettikleri bir galibiyet aldıklar

Arsinspor rahat kazandı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta Kepez Belediyespor'u deplasmanda 4-0 mağlup eden Arsinspor'un genel sekreteri Muammer Şahin, rakipleri karşısında rahat bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Şahin, Kepez Belediyespor karşısında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını belirterek, ''Galibiyet bekliyorduk ancak bu kadar farklı bir galibiyet beklemiyorduk. İyi futbol oynadık. Rakibimize pozisyon vermedik. Kurduğumuz erken baskı gollerimizi getirdi. Rakibin direncini erken kesince oyuna hakim olduk'' dedi. 
Ligin son 3 haftasını galibiyetle kapadıklarını vurgulayan Şahin, ''Bundan ötürü teknik heyet ve futbolcularımızı kutluyorum. Kepez Belediyesi galibiyetinden sonra ilk yarıda hedeflediğimiz 25 puan barajını çok daha kolay geçeceğimize inanıyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler